Ja mam 77% ukończenia gry - jest ktoś chętny na trophie booster partnera na ps3? Muszę zrobić te
cholerne rajdy online....
A później i tak zostanie mi dokończenie skoków autem i przelotów samolotami pod mostami. Zrobił
to już ktoś? :)
Z góry powodzenia! Pozdrawiam!
Ahh już nie mogę edytować. Platyna jest szczerze mówiąc nudna, chyba że Ty jesteś z kolekcjonerów trofeów to w takim razie ok :)
Mam Enfinity, Helikopter, łajbe, jeta i w sumie już niczego nie potrzebuję oprócz trofików.NIe nie jestem kolekcjonerem, ale ostatnio zacząłem calakować niektóre gry. Mam jak na razie tylko 3 platyny :) Tak jak pisałem muszę zrobić te rajdy "rally" z kumplem którego będę prowadził po torze :)
Nie pomogę z trofikami, ale chcę Ci zwrócić uwagę, że osiągnięcie 100 procent gry to nie to samo, co zdobycie platyny. Niektóre czynności nie są potrzebne do platyny, za to wymagane są do 100 ukończenia. Możliwe, że o tym wiesz, ale może nie - zbadaj temat.
Co do przelotów pod mostami i między budynkami - Rockstar zrobił tu zbrodniczy challenge. Niektóre mosty nie zlaiczaja się pomimk powtarzania, ja mam sam 46 na 50 i za cholerę już nie wiem, które mi brakują, Już nigdy ich nie dokończę, bo krew zalewa pada i mnie.
Z kolei latanie między budynkami to szewska pasja. Nie do zrobienia większością samolotów, trza ukraść odrzutowca z Fortu Zancudo, a potem ćwiczyć to goodzinami - dałem sobie spokoj. Zepsuta mechaniika lotu w tym oczywiście nie pomaga.
Dzięki za post :) mam już 100% ukończenia gry. Planuje wbić platynę, ale mój entuzjazm już trochę opadł. Mam 48/50 przeloty pod mostami i też nie wiem któych mi brakuje, ale jestem prawie pewny, że brakuje mi 2 ostatnich wąskich mostów na końcu kanału burzowego. Tam trzeba przelecieć buzzardem nie dotykając ścian mostu.... Zgadzam się, że przeloty i stunt jumpy to zbrodnia, a fakt, ze nie ma tych informacji na mapach to skandal. Między innymi za to i za problemy z online gra dostała ode mnie 9/10. Knife flights zrobiłem wszystkie Trevorem Mallardem. A czemu nie pomożesz z aczikami online? Nie grasz po sieci?
I napisz jeszcze czy wbiłeś 70 złotych medali za misje - bo mi strasznei nie chce się w to babrać....
Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za posta :)
Ja ocenę odjąłem akurat za sam gameplay i fabułę, te przeloty to jednak rzecz bardziej opcjonalna i niewymagana, to az tak sie nie zżymam.
Po sieci raczej nie gram - nie ogarniam tematu, mam problemy z połączeniem z winy gry i czegoś mi tam po prostu brakuje. Lecz moze rozkręcę się, jak Ci pomogę. Aktualnie nie mam GTA u siebie, ale to kwestia tygodnia. Jak będę miał, a Ty dalej będziesz chętny to pogramy;)
Witam, jeżeli szukasz jeszcze kogoś do gry w multi i robienia trofeów online to jestem chętny :) mój PSN login to Michal-2788 jestem w godzinach wieczornych prawie codziennie. Ma mikrofon więc łatwo będzie się dogadać podczas gry , pozdrawiam :)