PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624440}
8,8 49 tys. ocen
8,8 10 1 49072
Grand Theft Auto V
powrót do forum gry Grand Theft Auto V

Nie rozumiem was,to najlepsza seria gier Rockstar'a.Kiedyś było ok.,technologia z każdym dniem
idzie do przodu,gry wyglądają coraz lepiej a wy k*rwa ciągle narzekacie.Zastanówcie się,Rockstar
dał nam GTA 3 chyba pierwszą grę z otwartym światem gdzie mogliśmy widzieć wszystko co nas
otacza,mam na myśli że mieliśmy pełen luz i swobodę,mogliśmy robić co chcemy i to wam nie
wystarczyło.Nie wiem czego chcecie od GTA ale ci co uważają że ta seria jest do dupy to są poj*by
które chcą coś czego jeszcze nie ma.

ocenił(a) grę na 10
kamilw6

O kim ty człowieku mówisz? Nie widziałem nikogo by jechał po tej serii :)

ocenił(a) grę na 10
novak90

Niestety jest trochę osób na Filmwebie popatrz w dyskusjach.

ocenił(a) grę na 8
kamilw6

Zazwyczaj jadą po GTA IV i V (mimo, że jeszcze nie wyszła), że to już nie to samo. Nigdy nie widziałem człowieka, który skrytykowałby ogólnie serie GTA.

NexaT

Pokaż tą grę rodzicom
Chociaż jak kiedyś pokazałem ojcu Vice City, śmigał misje taksówką, nawet całkiem nieźle

użytkownik usunięty
NexaT

"Już nie to samo" jaja se robisz??? Wszystko się zmienia, więc GTA też musi!!!! Wszystko idzie na przód!!!! GTA Vice City czy San Andreas były SUPER!!!! ale raczej w tedy BYŁY!!! teraz to już przeszłość, nikt już prawie w to nie gra!!! Jakby teraz Rockstar wypuścił Vice City czy San Andreas to by ich ludzie wyśmiali!!!! głównie za oprawę audiowizualną z epoki kamienia łupanego... oraz stosunkowo mały jak na ten czas świat/teren/obszar, oraz wiele innych podstawowych rzeczy!!!!

ocenił(a) grę na 8

Co to w ogóle za pomysł wypuszczania gry, która została już wydana?

użytkownik usunięty
NexaT

Miałem na myśli wypuszczenia w sensie że tak powiem na "światło dzienne".... czyli możesz sobie to również nazywać "wydaniem" - Jak kto woli, tak se pozwoli...:-):-)