PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624440}
8,8 49 tys. ocen
8,8 10 1 49259
Grand Theft Auto V
powrót do forum gry Grand Theft Auto V

http://www.rockstargames.com/newswire/article/52365/gta-online-heists-new-traile r-and-info
Data wydania: prawdopodobnie po premierze gry na PC (27 styczeń 2015).
Jak widzicie pojawi sie hydra, hunter, terenówka z działkiem, lotniskowiec, nowe bronie i wiele więcej:)

ocenił(a) grę na 9
Penguin27

bedzie przychodzić jako bezpłatnej aktualizacji do Xbox One, Xbox 360, PS3 i PS4. and PC. Będą to czteroosobowe napady...

ocenił(a) grę na 10
Penguin27

nie wiesz czy hydra i hunter będą też w singlu?

ocenił(a) grę na 9
raiden19

Mam nadzieję że tak choć jestem pełen obaw ponieważ taka hydra ma się znajdowac na lotniskowcu czyli nowej lokalizacji. Nie wiadomo czy po skończeniu napadów te wszystkie pojazdy pozostaną w grze. To samo dotyczy tych lokalizacji. Ale wydaje mi sie że tak. Będą albo do kupienia albo będą gdzieś stały. Może być tak że część z nich będzie tylko w GTA Online (np. terenówki z działkami obsługiwane przez dwóch graczy).
Rockstarowi bardziej zależy na online niż na singlu więc pewnie jakiś pojazd będzie tylko w online. Oby to nie był hunter i hydra. Zresztą z trailera wynika że klasycznego huntera nie zobaczymy. On był wzorowany na śmigłowcu Apache a ten na trailerze jest wzorowany a ruskim śmigłowcu bojowym Mi-24. Widać też zupełnie nową maszynę czyli helikopter wzorowany na Bell UH-1 Iroquois. On też może być tylko w online ponieważ na trailerze widać jego działko obsługiwane przez drugiego gracza (pierwszy to pilot). W singlu nie będzie miał więc zastosowania. Obym się mylił.

ocenił(a) grę na 10
Penguin27

Gdyby dali do singla to hydra i hunter na pewno od razu w hangarze będą