Nie mogę się doczekać GTA V. Właśnie co złożyłem nowy komputer i choćby GTA V miało dwa razy większe wymagania od GTA IV to będzie mi śmigać na maksymalnych ustawieniach! Oj będzie się działo! Seria Grand Theft Auto to jedyna seria przy której potrafiłem spędzić całe dnie. Wstawało się rano, odpalało GTA San Andreas i grało do samego wieczora. W między czasie jedynie na chwilę wychodziło się na dwór pogadać z kumplami o misjach. A to niby teraz dzieciaki na dwór nie wychodzą. Zawsze tak było. :D A wcześniej to były Pegasusy i Mario. :)
trochę sobie poczekasz. Na PC, jeśli wogóle wydadzą to pewnie jakoś na zimę lub wiosnę 2014
Wydać wydadzą na 100%, mogę się założyć o nowy komputer. A z zaczekaniem trochę dłużej nie mam problemu. Lepiej poczekać dłużej i mieć lepszą grafikę i w ogóle wszystko lepsze, niż grać na konsoli. ;P Do tego czasu przejdę sobie na nowo GTA SA i GTA IV plus EFLC. :) I nim się obejrzę już będzie GTA V!
Co do tego PC to ja nie wiem bo też byłem pewny że wyjdzie ale to co widzę to jest coraz gorzej zero zapowiedzi o wersji na komputery pełno tylko wiadomości że GTA V wyjdzie na konsole!No nic zobaczymy mam nadzieje że nie zrobią tego i gra po kilku miesiącach wyjdzie na PC bo dla mnie GTA to gra w którą najlepiej się bawię zaczynając od GTA VC kończąc na epizodach z IV i nie wyobrażam sobie nie zagrać choć przez chwile w V.
Mam pytanie, na czym tworzy się gry(jak powstają) na PC czy na "konsolach"?? bo już się pogubiłem... serio już nie wiem!!
Wie ktoś może??
Bardzo dobre pytanie.Ja sam nie jestem pewny ale chyba na 99,9% wydaje mi się że na komputerach bo konsole są do grania podsumowując do rozrywki a komputery są uniwersalne prawie do wszystkiego.Pozdro
Na pewno wyjdzie. Jedynie jakieś poboczne projekty typu Vice City Stories albo Chinatown Wars nie wychodziły na PC, a na konkretne konsole. A GTA V to jest tak jakby część z głównego projektu, nie wiem jak to inaczej nazwać, ale wszyscy wiedzą o co chodzi. A każde takie GTA było i będzie wydane na PC.