Jeden nowy helikopter, dwa samoloty (odrzutowiec i pasażerski) oraz auto w dwóch wersjach. Szczegóły na stronie R* i na forum gta-five.
Niestety zabrakło tego na co wszyscy czekali - myśliwca Hydra..
.
Możliwe że to ostatni patch wydany na PS3 i X360. Nie wiadomo jak będzie z tymi większymi dodatkami czyli napadami i dlc do singla. Rockstar stawia na next geny i PC więc by zmusić ludzi do kupienia tej gry po raz drugi (w przypadku konsolowców) nie wyda ich na old geny tylko na nowszy sprzęt. Obym się mylił.
czyli sądzisz że DLC do singla wydadzą na nowe generacje konsol?
wstydź sie za takie słowa :)
Domysły ale nie pisałbym tak gdybym nie widział co ostatnio robi Rockstar. Bardzo liczą na kolejne rekordy sprzedaży GTV w wersji na next geny i PC. Nie osiągną celu bez czegoś dużego na co wszyscy czekają. Tym czymś mogą być napady albo dlc do singla. Samą grafiką nie przyciągną tylu graczy.
Może być też tak że napady pojawią się także na PS3 i X360 ale w wersji uboższej. Full wypas ma być na nowszych sprzętach bo te są mocniejsze.
Zresztą już zapowiadając tę grę na PC i next geny napisali że oprócz podrasowanej grafiki znajdą się w niej nowe zwierzęta, pojazdy, lepszy model zniszczeń pojazdów i mądrzejsi przechodnie.
Mi się wydaje, że wszystko to wyjdzie i na starą generacje ewentualnie z opóźnieniem no ale zobaczymy.
Może być też tak że niektóre pojazdy będą na next genach za darmo a na old genach będzie trzeba je kupić i wbijać RP. Poza tym PC i next geny mają dostać w pakiecie wszystkie dlc które wyszły do tej pory i pojazdy które teraz były tylko w pre orderach i na edycjach specjalnych - sterowiec, hotknife, carbon rs, khamelion.
Ogólnie GTA Online to chyba wersja beta. Masa bugów, błędów, usterek, modderów i hakerów. Nie udało im się to. Poza tym szybko sie to nudzi. Ja wole singla. Mam nadzieję że GTA online na PS4 będzie lepsze. Te konsole troche tanieją więc może się skuszę na święta.