PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624440}
8,8 49 tys. ocen
8,8 10 1 49072
Grand Theft Auto V
powrót do forum gry Grand Theft Auto V

3 nowe pojazdy (2 motory i auto)
2 nowe karabiny.
Poza tym jakieś stroje, hełmy maski i nowe tryby rozgrywki sieciowej.

Tak jak myślałem. Najlepsze (napady i dlc do singla) ukaże się tylko na PC i current genach.

ocenił(a) grę na 9
Penguin27

fajnie ;) a czy wiesz Ps4 trzeba wykupic do tego konto plus zeby korzystac z internetu, A konto plus jest po 200zl.:/

ocenił(a) grę na 9
krzysiek_36

Wiem ale uważam że 200 zł na rok to nie dużo. Poza tym ja raczej nie lubię multiplayerów. Lubię się bawić sam. Tak też będzie z GTA V na PS4. Wykupię PS Plus ale tylko po to by ściągać aktualizacje do GTA V a nie po to by grać w online.

W GTA Online na PS3 osiągnąłem 165 poziom. Pojazdy i bronie są dodawane także do singla i z tego się cieszę:)
Już niedługo premiera. Jeszcze tylko 46 dni:)))
Kasa przeliczona. W tym miesiącu pod mym tv stanie nowiutka PS4. Będzie czekać na GTA V w wersji na maxa wypasionej:D

ocenił(a) grę na 9
Penguin27

tak nie duzo 200zl na rok:) Gta 5 online ps3 tez ogiagnelem teraz 181 :P. ja narazie nie kupie ps4.

ocenił(a) grę na 9
krzysiek_36

Czemu nie kupisz? PS4 nie jest drogie. Szczególnie na zachodzie:P
Ja uważam że życie jest zbyt krótkie by odmawiać sobie przyjemności.

ocenił(a) grę na 9
Penguin27

Narazie nie kupie bo mi szkoda kasy :)

ocenił(a) grę na 9
krzysiek_36

Kasę sie co miesiąc w pracy dostaje;)
Mnie sie PS4 zwróci za miesiąc pracy.

ocenił(a) grę na 9
Penguin27

narazie nie planuje kupic ps4 , bo mam Ps3 spoko ..

ocenił(a) grę na 9
krzysiek_36

Ale na PS3 będzie coraz mniej gier.

ocenił(a) grę na 9
Penguin27

moze dwa lata bedzie mniej gier . Jeszcze czas;)

ocenił(a) grę na 9
krzysiek_36

Nie wiesz co tracisz. Chyba zmienisz zdanie kiedy obejrzysz gameplaye z GTA V na PS4 i dodane nowości;)

ocenił(a) grę na 9
Penguin27

ja wiem ale zartuje :) oczywiscie ze tak bedzie mniej gier :) zobaczymy co dalej ps3 ;)

ocenił(a) grę na 9
krzysiek_36

wczoraj gralem Ps3 nowosci 3 nowe pojazdy 2 motory i auto
2 nowe karabiny im maski ;)

ocenił(a) grę na 9
krzysiek_36

Ja to wszystko będę miał w pakiecie na PS4. Nawet dodatki które były tylko tymczasowe czyli walentynki i dzień niepodległości:)

ocenił(a) grę na 9
Penguin27

spoko ;)

ocenił(a) grę na 9
krzysiek_36

ja narazie przyszłym w roku kupie ps4 ok;)

ocenił(a) grę na 10
Penguin27

Nie wiesz gdzie ten hełm znaleźć?

ocenił(a) grę na 9
raiden19

W sklepach z ubraniami przy kasie. Chyba nie da sie kupić samego hełmu tylko cały kostium.

ocenił(a) grę na 10
Penguin27

Dzięki a wiesz może w której sieci sklepów?

ocenił(a) grę na 9
raiden19

Powinno to być we wszystkich sklepach z ubraniami.

ocenił(a) grę na 10
Penguin27

Ten strój dostępny w ogóle w singlu bo byłem we wszystkich sklepach i nic?

ocenił(a) grę na 9
raiden19

sklepach z ubranianiami tylko przy kasie :)

ocenił(a) grę na 9
raiden19

Stroje są zawsze tylko w trybie online. Singiel otrzymuje jedynie pojazdy i bronie.

ocenił(a) grę na 10
Penguin27

H.uj.nia ale dzięki za info

ocenił(a) grę na 9
raiden19

Rockstar zarabia miliony na trybie sieciowym więc to właśnie tam dodawane są tatuaże, stroje, fryzury. Chcą w ten sposób zachęcać by nie grać w singla tylko w online ponieważ online to żyła złota dla nich (szczególnie dzięki posiadaczom xbox). Też mnie to wqrwia bo niektóre stroje w online są fajne i przydałyby się w singlu. Mimo wszystko i tak wolę singla. Ubrania nie są tak ważne jak pojazdy i bronie.
By zachęcić jeszcze większą ilość ludzi do grania w online podobno w GTA V na PS4, X1 i PC pojawią się zwierzęta które do tej pory były tylko w singlu.
Chcą trzepać kasę i tyle.

ocenił(a) grę na 10
Penguin27

Tak jak napisałeś grunt, że broń i pojazdy dodają do singla, mnie ten online wk.ur.wia trochę i zbyt często w to nie gram.

ocenił(a) grę na 9
raiden19

Mam nadzieję że zagrasz w odświeżone GTA V na PC lub PS4/Xbox one. To już 18 listopada (na PC dopiero 27 stycznia 2015);)
Więcej pojazdów, broni, ludzi na ulicach, podrasowana grafika, lepsze efekty związane z pogodą, nowe zwierzęta, system uszkodzeń pojazdów. Warto.
W przyszłym roku trzeba sie też liczyć z napadami sieciowymi i dodatkiem do singla. Czekam na to drugie ale napady też chętnie ogram tym bardziej że w online nie jestem już żółtodziobem. Przeniosę postać z PS3 na PS4.

ocenił(a) grę na 10
Penguin27

Nie planuję zakupu PS4 przez najbliższy rok więc raczej nie zagram, prędzej w GTA 6 jak już na PS4 wyjdzie.

ocenił(a) grę na 9
raiden19

Na GTA 6 poczekamy do 2018r:)

ocenił(a) grę na 10
Penguin27

Aż tyle? Myślałem że góra do 2016

ocenił(a) grę na 9
raiden19

To termin uogólniony ale możliwy. Wcześniej wyjdzie Red Dead Redemption 2.
Na razie muszą rozwijać GTA V bo to kura znosząca złote jaja.

ocenił(a) grę na 10
Penguin27

Ciekawe kiedy następne dlc wyjdzie i czy doczekamy się Huntera lub Hydry

ocenił(a) grę na 9
raiden19

Podobno hydra i hunter mają wyjść albo 11 listopada (dzień weteranów w USA) albo później. Może w dniu premiery na PS4 i X1. Plotki mówią że te pojazdy nie wyjdą już na PS3 i X360 a jeśli wyjdą to znacznie później. Ot taka zachęta by kupić nową konsolę;)
Tak samo ma być z samolotem z płozami mogącym lądować na wodzie niestety.

ocenił(a) grę na 10
Penguin27

W sumie to tego dlc też miało nie być przed premierą na next geny

ocenił(a) grę na 9
raiden19

Lepiej kup GTA V na PS4 albo xbox bo inaczej nie otrzymasz fajnych dlc w przyszłości.

ocenił(a) grę na 10
Penguin27

Za duży wydatek.

ocenił(a) grę na 9
raiden19

Ale opłacalny bo to inwestycja na co najmniej 5 lat. Za rok nie będą już robić gier na PS3 i X360.

ocenił(a) grę na 9
Penguin27

tak oczywiscie ze ps3 i X360 nie bedzie gier..

ocenił(a) grę na 9
Penguin27

http://www.ceneo.pl/17241209 mozna kupic korzystac ps4

ocenił(a) grę na 9
Penguin27

Gta 6 bedzie jeszcze lepsza :)