PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624440}
8,8 49 tys. ocen
8,8 10 1 48902
Grand Theft Auto V
powrót do forum gry Grand Theft Auto V

W porównaniu do poprzednich części bardzo słabo. Miasto bez życia i w grze nie ma co robić po skończeniu fabuły, a walka wręcz to chyba jakiś żart... Gra jest na żenująco niskim poziomie jak na budżet jaki mieli... Gdzie jest siłownia? Sztuki walki? Brak statystyk, ubrania bezsensu bo bohaterowie i tak sami je "zdejmują". Mapa jest nudna, nic tam nie ma, większość to jakieś pustkowia. Policja i śmierć w tej grze to kolejny gniot - jeżeli chcesz wywołać wojnę gangów, radzę robić to ze snajperką bo inaczej 2 sekundy i "nie żyjesz", to samo z policją. Nie wspominając o języku użytym w grze i niektóre dialogi są nudne, często niesmaczne i bezsensowne. Żałosna gra, mógłbym dalej wymieniać tylko po co... Chciałem to ocenić na 3/10 ale zapomniałem jaki producent miał budżet, zaraz zmieniam na 1/10.

Ufos

Ale z ciebie prymityw.

ocenił(a) grę na 8
Admin_John

Mam nadzieję, że GTA VI zostanie umiejscowione w Vice City. Wolę mniejszy obszar, ale wypełniony ludźmi i bajecznie wyglądający. No i chyba jednak obstawiałbym za powrotem do jednego głównego bohatera zamiast się rozdrabniać na trzech.

ocenił(a) grę na 8
Pawuloniasty

Trzech bohaterów to akurat moim zdaniem dobry pomysł. I nie zgodzę się z tym że ma tu miejsce rozdrobnienie na trzech. Jeśli nie lubimy jakiegoś bohatera to zawsze mamy dwójkę pozostałych wykreowanie dobrej postaci nie jest takie proste, to trzeba umieć. Gdyby miasto Lost Santos było zatłoczone mówiliby ludzie pewnie że miasto jest zbyt zatłoczone itd nie wiem w jaką wersje grałeś czy na konsole PS3\Xbox360\PS4\Xbox One ale na PC jest suwak zatłoczenia miasta tak jak w czwórce było:)