PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624440}
8,8 49 tys. ocen
8,8 10 1 49079
Grand Theft Auto V
powrót do forum gry Grand Theft Auto V

Jak myślicie jakie postacie pojawią sie w GTA V z poprzednich części (bo podobnao takowe mają
być)?? A jakie postacie wy byście chcieli zobaczyć ?? Ja osobiście Brucie'ego : )

ocenił(a) grę na 10
KingLiveSton

Postacie z poprzedniczek to tylko z gta IV będą, sam R* mówił że zakończył tamtą epokę. Jeśli ma ktoś się pojawić to tylko z GTA IV a szkoda...

macian

Hmm ja myślałem że nie będzie tylko CJ z ''tamtej epoki''...

ocenił(a) grę na 9
KingLiveSton

Wiecie to proste wtedy w sumie była orginalna trylogia I,II i III a tera będzie IV,V,VI oraz jeszcze inne jakieś. A w 1 epoce często były nawiązania do poprzedników np w gta sa spotykamy Kena rossenberga który w jednej misji wspomina Tommego

IronMovies

Ja mam duże przeczucie że będzie cos o Tonym Prince'ie, możliwe że usłyszymy coś o nim w radiu, telewizji ( jeśli takowa będzie). Myśle też że będzie wzmianka o Johnnym Klebitz'ie , poniewaz w trailer'że Trevora można zobaczyć jednego z członków Lost'u.

ocenił(a) grę na 10
KingLiveSton

No ja bym tam chciał gdzieś Niko zobaczyć. :)

lostek815

No fajnie by było zobaczyć naszego starego dobrego przyjaciela...

użytkownik usunięty
KingLiveSton

ja bym chciał CJ-a spotkać :)

No to niestety musze cie zasmucić, R* oficjalnie powiedziało że CJ-a nie będzie :(

użytkownik usunięty
KingLiveSton

a powiedzieli kogo spotkamy ?

No właśnie nie...

użytkownik usunięty
KingLiveSton

a może spotkamy jakąś inną postać gta sa ?

To jest możliwe, nawet bardzo mozliwe biorąc pod uwage to że akcja toczy sie w Los Santos

użytkownik usunięty
KingLiveSton

Sweet !! fajnie by było :) albo okazało by się że Big Smoke żyje :D

Hmm no nie wiem ale raczej to o Big S. jest troche nie możliwe :D

użytkownik usunięty
KingLiveSton

gta sa jest świetna :) wychowałem się na tej grze :) piekne wspomnienia :)

no nostalgia jest

użytkownik usunięty
KingLiveSton

mapy to znam lepiej niż miasto w którym mieszkam :)

:D

Haha ja mam dokładnie to samo:D

użytkownik usunięty
andrikol

tyle lat jak się w to grało :)

A no pewnie gra dzieciństwa jak nic ;) przykre jest to że w gta V ma nie być CJ itd ;/ czuje jakiś sentyment do postaci z SA :D

użytkownik usunięty
andrikol

mam tak samo :) gdyby jeszcze tak odnowili grafike w SA to grałbym do bólu :D

Haha są jakieś dodatki mody itd z grafiką HD ale fakt fajnie by było jeśli Rockstar oryginalnie by odnowił grafikę :D

KingLiveSton

wydaje mi się, że żadna postać z poprzedniej trylogi (gta 3, vc, sa) się nie pojawi, jednakże fajnie byłoby chociaż usłyszeć jakieś wzmianki o postaciach z sa, np. w trakcie poznawania historii Franklina (jakieś nawiązanie do CJ'a czy coś) ;) a co do gta 4 to mógłby pojawić się Yusuf, Tony, Brucie, bo raczej do Niko nawiązań nie będzie, ale czas pokaże

darkpig

Zgadzam sie co do tego iż z poprzednich trylogii nikt sie nie pojawi, jak i zgadzam sie tym co napisałeś jakie postacie mogły by sie pojawić...najbardziej oczekuje Tony'ego :D Homo, ale jakoś przypadł mi do gustu

KingLiveSton

zobaczymy we wrześniu, sądzę, że nie będziemy zawiedzeni :)

darkpig

No to to napewno, R* robi naprawde dobre gry.... a co do tego że zobaczymy we wrześniu to tu musze cie zasmucić ponieważ ja będe musiał czekać na premierę na PC'ty a pewnie będzie ona miała miejsce dopiero w 2014 roku :/

KingLiveSton

no to współczuję. ja mam to szczęście, że pogram sobie na PS3.

darkpig

szczęściarz..... :D

KingLiveSton

Co prawda nie grałem w dodatki do GTA IV ale podobno pod koniec jednego z nich powiedziano że ten Patrick McReary (pamiętacie wulgarnego Irlandczyka z jego rodzinką) rozgoryczony po śmierci dwóch braci miał ponoć wyjechać do Los Angeles. Zdziwiłbym się gdyby nie było możliwości spotkania go lub brania udziału w jakichś misjach.

Fajne były by jakieś smaczki gdyby na przykład Nico z kuzynem przyjechali na krótko do miasta wykonać jakieś zlecenie dla jakiejś rodziny mafijnej z NYC i by otarli się o wydarzenia z gry.

A może gdyby był Patrick to może jego brat mógłby odsiadywać wyrok w tamtejszym więzieniu (naciągane wiem) i by była misja z jego odbijaniem?

Możliwości jest tak wiele jak wielu było bohaterów którzy ocaleli z IV-ki:).

tc1987

No co do Patricka to z chęcią chciałbym go zobaczyć, a co do Niko i Roman też jest możliwość ich spotkania.....wszystko zależy od tego jak R* sie postara, a wszem i wobec wiadomo że R* robi naprawde świetne gry. Jedyny fakt który mnie strasznie zdenerwował jest taki że żeby zgrać w pełną wersje gry (latanie swoim własnym sterowcem, dodatkowe ubrania, umiejętności, samochody, własny garaż) trzeba kupić edycje kolekcjonerską.........R* NO CHYBA WAS POKRĘCIŁO.....

KingLiveSton

Są gorsze rzeczy od paru bonusów - ja sam jestem zatwardziałym PC-towcem z alergią na pada więc pół roku dodatkowego wyczekiwania wypada przy tym gorzej:).

tc1987

Hmmm znaczący plus dla pecetów jest takie że te dodatki będzie można ściągnąć....ale niestety, nawet nie wiadomo kiedy sie pojawi

KingLiveSton

Zgaduję że chodzi ci o jakieś DLC czy coś podobne a nie o piractwo? Przyznaję że nigdy tymi dodatkami nie interesowałem i co najwyżej kupowałem jakieś edycję kolekcjonerskie które różne dodatki miały miast ściągać je ze strony producenta.

Ale tak - dla tych którym bardziej zależy na pewno jest to plus. Tym nie mniej 6 miesięcy czekania to 6 miesięcy czekania:).

tc1987

Ja nawet myślałem żeby kupić PS3 albo Xbox'a tylko dla GTA V i jeszcze Red Dead Redemption

tc1987

Mnie ciekawi co będzie z multiplayerem. Jak go zrealizują, macie jakieś info, o których nie wiem lub macie jakieś racjonalne domysły?

KingLiveSton

Ja myślę że będzie kultowa już tradycja... Plakaty, zabawki i inne g***a z nawiązaniami do poprzednich części... Choć w czwórce takiego czegoś nie spotkałem.

ShangTsung

Był bilbord przedstawiający CJ'a