PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624440}
8,8 49 tys. ocen
8,8 10 1 49079
Grand Theft Auto V
powrót do forum gry Grand Theft Auto V

... to zależy czy bedzie w niej czołg

syc

Ja naprawdę nie wiem co wy widzicie w tym czołgu że tak klniecie na IV za brak:). 1 czy 2 fajnie się przejechać i sprowokować absurdalny pościg na 6 gwiazdek ale nic ponad to. Jak dla mnie IV zyskała na jego braku - pojedyńczy bandzior prowokuje wyjście armii na ulicę - no bez przesady:)? Najcięższym pojazdem powinien być co najwyżej jakiś szturmowy pojazd policyjny do użycia w czasie zamieszek, czołg to byłby powrót do Szajs City i San Andreas.

ocenił(a) grę na 9
tc1987

Gta to zlepek absurdów a robienie tej gry realistycznej na siłe ogranicza tylko radość jaką z niej czerpiemy. Rozumiem że wysyłanie wojska naprzeciw one-man-army jaką stanowi nasz bohater wydaje sie mało realistyczne, ale JA chce mieć taką możliwość i Gta zawsze taką możliwość dawało. Co więcej powiem że czołg w tej grze jest jednym z filarów dzięki którym ta seria osiągneła sukces - że można zrobić gigantyczny rozpi*rdol na miare filmów Bay'a że można poczuć miażdżone samochody pod gąsienicami (gta 2) .

P.S.
Z twojej wypowiedzi można wnioskować że przelot tym g*wnianym helikopterkiem z rakietami nad miastem jest mniej absurdalny :) powiem tak: czołg rządzi.... a helikopter to ch*j

tc1987

A ja kocham tamte dawne smaczki. Chociaż też uwielbiam GTA IV.
A co ty masz do Vice City? To genialna gra.

ocenił(a) grę na 10
buntownikzwyboru

No ale wiesz dla niektórych grafika w grach to wszystko ^^

tc1987

lol... Szajs City... nikt chyba nie jest taki głupi

Wookie_LG

O proszę, lol co w drugiej wypowiedzi. Jesteś lolem?
Szajs City...Stary, przewstań w końcu...bo już nie mogę. Ty masz jakiś zasób słownictwa? Powiedz szczerze, na ilu lekcjach polskiego byłeś w szkole?

Mowiacy_do_reki

kurna, nie czytałeś? To nie ja pierwszy napisałem "szajs city"... tc1987 - na samym końcu, cytuję: "czołg to byłby powrót do Szajs City i San Andreas"

Wookie_LG

Ale się powtórzyłeś. Sugerujesz, że masz mózg, a nie dość że robisz jak inni, to jeszcze powtarzasz. Naprawdę, nie zawiodłem się, miałem rację, krytykujesz innych, a sam jaki jesteś? Już wiem.
Brzusio boli, dzięki stary, dzięki poznałem to uczucie bólu od śmiechu.

Mowiacy_do_reki

powtórzyłeś? niby co?

Wookie_LG

..........
..........
Jak z małym dzieckiem. Co? G.... Szajs City. Sam napisałeś, że ty nie pierwszy to napisałeś (przez ciebie muszę się sam powtarzać), a potem się pytasz: co niby powtórzyłem?

ocenił(a) grę na 9
Mowiacy_do_reki

wtf ? :P

matimocny1

O ja nie mogę, kolejne mulitkonto. wtf? :PP