PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624440}
8,8 49 tys. ocen
8,8 10 1 49079
Grand Theft Auto V
powrót do forum gry Grand Theft Auto V

Tak przynajmniej pisze cenega ale czy w to wierzycie? Jak narazie rockstar nie wydał żadnej gry
po polsku mają nas w dupie a morze się wkońcu nad nami zlitowali jak sądzicie?

HUBERTciawo

Morze to jest głębokie i szerokie... całkowita polonizacja - wątpię, napisy - raczej tak.

ocenił(a) grę na 8
mmaakkss

Nie no wierzyć w całkowitą polonizacje to jak wierzyć że świnie latają miałem na myśli napisy

ocenił(a) grę na 6
HUBERTciawo

Jak to nie wydał? Max Payne 3 ukazał się w polskiej wersji, a GTA V będzie po polsku na 100%. Potwierdziła to sama Cenega i Rockstar Games.

ocenił(a) grę na 8
Lukasz5000

Max payne 3 miał napisy fakt ale do ściągniecia a ja niestety nie mam internetu w konsoli i nie chce aby z gta v też tak postąpili

ocenił(a) grę na 6
HUBERTciawo

Z konsolową wersją MP 3 był taki problem właśnie, że napisy pojawiły się dopiero po 3 miesiącach od premiery. Ja grałem w wersję PC i napisy polskie były dostępne od razu po zainstalowaniu gry. Zobaczymy, może teraz już wszystkiego dopilnują i już w dniu premiery będziemy się cieszyć spolszczoną grą.

ocenił(a) grę na 9
HUBERTciawo

Na 100% będą napisy w GTA V a tak przy okazji czemu nie ma w profilach ocen danego użytkownika,to są jakieś kolejne głupkowate zmiany na Filmweb-ie?

DemiaN

Ja mam nadzieję że to jakieś przejściowe problemy techniczne, bo jak ma tak zostać to ten portal naprawdę się uwstecznia. Co to komu przeszkadzało? Jak ktoś nie chce się chwalić swoimi ocenami to przecież można zablokować podgląd w profilu.

A co do GTA, to w sumie nie wiem po co tu wszedłem:p Nie mam konsoli i mieć nie zamierzam, a mój komp pewnie temu nie podoła. Zresztą nawet jakby podołał to i tak niespecjalnie czekam na tą produkcję. To już nie robi takiego wrażenia, jak niegdyś Vice City czy San Andreas. Wtedy to było coś nowego, po nieudolnych próbach latania dodo w III, był szok na widok użytecznych helikopterów!!! w VC, a teraz jak sandboxów powychodziło jak grzybów po deszczu... już IV mnie potwornie nudziła, grałem na siłę byleby dojść do napisów końcowych, no chyba że dadzą jakąś ciekawą fabułę i oryginalne misje, a nie tylko "pojedź tam i zabij ich wszystkich".

ocenił(a) grę na 10
HUBERTciawo

CENEGA OFICJALNIE POTWIERDZIŁA, ŻE GTA V BĘDZIE PO POLSKU - czarno na białym. Rockstar wydał Maxa, który ma polską wersję (napisy) i szukał ludzi, którzy potrafią obsługiwać się min. językiem polskim. Amen.

ocenił(a) grę na 8
HUBERTciawo

Wydał rok temu Max Payne 3, ponieważ nawiązali współpracę z Cenegą i teraz każda gra Rockstara będzie wychodziła z polskimi napisami.

ocenił(a) grę na 8
krakuss

Powinni to zrobić już dawno dzięki za newsa