PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624440}
8,8 49 tys. ocen
8,8 10 1 49256
Grand Theft Auto V
powrót do forum gry Grand Theft Auto V

Ślinik gry... wolałbym szczerzę poczekać do następnej generacji bo już IV wysinęła wszystko
a tu będą robić cuda a i tak skończy się na trikach a nie lepszej jakości grafiki

Megido

dlatego lepiej grać na PC ;)

ocenił(a) grę na 9
Megido

To samo wczoraj pomyślałem. Ale cóż, to ostatecznie nie jest najważniejsze i nowa generacja przyjdzie z GTA VI. :)

ocenił(a) grę na 10
Pablo93

co wy tam wiecie o grafice GTA V ma mięć 4 razy większy świat a naszpikowany szczegółami i lepszą fizyką a mimo to ma lepszą grafikę, na pc zagracie rok później lub wcale

Megido

Dostaniemy nr V, a w nowej generacji pewnie VI. A tak to musielibyśmy czekać na V. W sumie chyba dobrze, myślę.

finallyh

Napisałem to samo co Pablo, ech.

ocenił(a) grę na 10
Megido

Grałem w GTA 4 na X360 i wcale grafika mnie nie zachwyciła to już w RDR czy L. A. Noire miały lepszą grafikę. Może GTA 4 na PC wygląda lepiej chociaż np. RDR na PC nie ma. Więc GTA 5 z grafiką z RDR lub L. A. Noire mogło by być dobre. Wydaje mi się, że z obecnej generacji konsol nie da rady wycisnąć już lepszej grafiki X360 ma 512 MB RAM, PS3 256 MB RAM dzielonego z kartą graficzną. Podobno większość gier na konsole jest w rozdzielczości 720p. Na prawdziwe Full HD 1080p trzeba poczekać do następnej generacji konsol.

Pafcio79

Ratuje trochę sytuacja na PS3, choćby Uncharted 3 ponoć jeszcze piękniejszy od dwójki, tak więc GTA 5 jakkolwiek będzie wizualnie piękniejszy od poprzednika. Na PC wiadomo, gra będzie wyglądać ciut lepiej, jakkolwiek nie pogra się na 50``, tylko trzeba jeszcze mieć konsolę :( . Grałem w GTA4 długo po premierze (PC), gra miała/ma tak wspaniałą grywalność, że zapominałem o czasem jakichś nieścisłościach graficznych, po prostu klimat i grywalność, to chyba główna cecha gry. W tą samą grę (GTA4) przez chwilę grałem na PS3 i wolałbym jednak grac na konsoli. Gra na w wysokiej podziałce i 27`` na PC nie dawała aż takiej satysfakcji jak na byczym ekranie. Tylko ta zapowiedź PS4 powstrzymuje mnie chyba przed zakupem konsoli.

ocenił(a) grę na 10
finallyh

Na PC też można pograć na 50`` tv, można podłączyć np. przez HDMI tak samo jak konsolę. Ja kupiłem X360 dopiero rok temu i nie żałuję. Do zakupu zdecydowałem się dlatego, że na konsolę obecnej generacji jest bardzo dużo tytułów, zapowiedź nowej generacji konsol ma nastąpić podobno na targach E3 w L.A. latem 2012, Czyli do sklepów trafi pewnie na początku 2014 z ceną z kosmosu i znikomą liczbą równie drogich gier. Po za tym dokupując drugiego pada do X360 dostałem urządzenie na USB umożliwiające podłączenie do PC do 4 padów od X360, można więc grać na PC na dużym tv i padem od X360 który w rankingach uchodzi za najwygodniejszy pad w historii.