PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=609735}
7,6 7,6 tys. ocen
7,6 10 1 7636
Grand Theft Auto
powrót do forum gry Grand Theft Auto

Dzięki ci Rockstar za te serię :> 10/10

Alex_DeLarge_

dzięki Rockstar za brak save'ów.....

;D

Fuck_Tyler.com

no i ? był kod na odblokowywanie miast :P

użytkownik usunięty
Alex_DeLarge_

Rockstar nie byłby pewnie zadowolony z takiego komentarza kogoś, kto grał w ich grę jako dziecko;)

użytkownik usunięty
Alex_DeLarge_

O kurcze, kto grał w jedynkę!? Bo po screenach wygląda słabo :D

ocenił(a) grę na 8

Ja grałem,wspaniała gra:D

ocenił(a) grę na 5

Ja grałem w dzieciństwie, ale kiedy zainstalowałem niedawno miałem gorszą opinię. Nie mogłem jeździć samochodami z powodu upierdliwej, przybliżającej się i oddalającej kamery. Z drugiej jednak strony, tę grę można legalnie ściągnąć za darmochę...

co za osioł

Alex_DeLarge_

Bezbłędny motyw z rozjeżdżaniem krysznowców :_D

Alex_DeLarge_

GOURANGA!!!

ocenił(a) grę na 2
Alex_DeLarge_

Ja bym powiedział: "dzięki Rockstar za GTA od III".

Pierwsze dwie części to moim zdaniem kupy. Pierwsza to już w ogóle fatalna. Nie da się jeździć samochodem, przeszkadza kamera, miasto jest tak zbudowane, że trudno dojechać w konkretne miejsce, a minimapy nie ma, nie ma sejwów, poziom trudności bardzo wysoki, w misjach nie wiadomo o co chodzi i są bez sensu zbudowane.
Fenomen "GTA" polegał chyba na tym, że to był prawdziwy sandbox, pełna swoboda i jednak grywalność dla tych, którzy mieli cierpliwość. Ale wtedy o cierpliwość było łatwiej. Komputer to była prawdziwa zabawka, można było nad nim siedzieć dniami i się człowiek jarał jedną gierką.

Dziś "GTA I i II" to pochwała głupoty, a raczej idiotyzmu (kiedyś zresztą też, ale kiedyś 95% gier było głupich). No jak można traktować poważnie grę, w której klawisz specjalny odpowiada za bekanie i pierdzenie? Misje polegają na tym, żeby przerabiać ludzi na kotlety, rozjeżdżać autobusem przechodniów bo gangster Tony kręci film czy wysadzać w powietrze przytułki dla sierot.

Prawdziwa seria zaczyn asię od trójki, a potem jest już naprawde fenomenalnie. Dochodzi przede wszystkim fabuła, oraz inna logiczna perspektywa. Także dzięki Rockstar za "GTA od III". Ale naprawdę to fenomen, że firma stworzyła taką potęgę na bazie tak kolosalnie głupich gier.

ocenił(a) grę na 9
Piotrek4

Maruda :/

ocenił(a) grę na 2
Robert831231

Nie maruda, tylko to jest logiczna argumentacja.

ocenił(a) grę na 9
Piotrek4

Idź napisz logiczną recenzje do "Ludzkiej stonogi 2" i zacznij się zastanawiać jaką napiszesz do trójki a przestań oceniać takie fajne gierki na 2.

ocenił(a) grę na 2
Robert831231

Ok, tak zrobię.

ocenił(a) grę na 9
Piotrek4

Mam jeszcze lepszą poradę, zacznij też LOGICZNIE dodawać plakaty do osób cobyś nie miał aż tylu dodanych źle.

ocenił(a) grę na 2
Robert831231

Oki, zacznę dodawać logicznie. Dzięki za porady, są bezcenne.

ocenił(a) grę na 9
Piotrek4

Albo najlepiej nie dodawaj, bo przecież "odechciało mi się tu wchodzić...".

ocenił(a) grę na 2
Robert831231

Ok, to nie będę dodawał.

ocenił(a) grę na 9
Piotrek4

Jesteś maruda i tyle w temacie.

ocenił(a) grę na 2
Robert831231

A Ty dajesz 10/10 za rajtki Nikity.

ocenił(a) grę na 9
Piotrek4

Ja daje 10/10 za to że 98 procent odcinków mi się podobało czyli akcja, dialogi, postacie i chemia między główną parą bohaterów. A nie rajtki, więc jeszcze raz ale to już ostatni idź po marudzić sobie na werów, kolory filmweba, kultowe gry i fajne seriale do piaskownicy pod blokiem. Dobranoc :0

ocenił(a) grę na 2
Robert831231

Dobra, pójdę.