PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608600}
8,1 8,6 tys. ocen
8,1 10 1 8579
Half-Life: Counter-Strike
powrót do forum gry Half-Life: Counter-Strike

Ta gra totalnie mnie nie porwała. Zagrałem z bratem kilka partyjek i szału nie ma. Graficznie bardzo słabo. HUD spoko. Dźwięki również. I to tyle dobrego.

3/10 bo mnie totalnie nie ciągnie do tej gry.

ocenił(a) grę na 6
STAMiNA

Mówiąc słaba grafika masz pojęcie że ta gra jest z 1999 roku prawda?

lorster

Oczywiście.

STAMiNA

Skoro tak,to czemu na nią narzekasz?

Ziomalzak

No bo delikatnie kuje w oczy.

ocenił(a) grę na 10
STAMiNA

Pewnie fabuła cię zawiodła : )

mich145

Fabuła mnie najmniej interesuje w grach.

ocenił(a) grę na 10
STAMiNA

wiem ;)

ocenił(a) grę na 10
mich145

a tu takowej nie ma ;p

ocenił(a) grę na 10
mich145

epic:D

mich145

No shit. hehe

STAMiNA

ta gra nie ma być ładna to rasowa sieciówka fpp..to ma być grywalne i jest cholernie grywalne (zresztą widać po serwerach, że po przeszło dekadzie ludzie cały czas w nią grają) jest tylko jedna giera, która jej dorównuje pod względem grywalności oczywiście nieśmiertelny quak 3 arena....
Oj Ci młodzi....wygląd to nie wszystko panie;)

ocenił(a) grę na 10
STAMiNA

To zaskakujące, że człowiek, który nie ma pojęcia o tej grze i nie potrafi w nią grać, śmie ją w ogóle oceniać. Pograj 2 lata to może coś pojmiesz i zrozumiesz. Ale cs już nie ma, więc nie ma sensu grania. Chyba że w GO, ale to nie cs.

sheut6

>nie potrafi w nią grać
Na podstawie czego wnioskujesz, że nie potrafię w nią grać? Czy lubisz pisać takie pierdoły wyssane z palca?

ocenił(a) grę na 10
STAMiNA

Na podstawie tego, że zagrałeś kilka partyjek, a żeby mieć pojęcie o cs trzeba grać lata.

sheut6

Ale nie dam rady grać w to latami bo mnie gra odpycha.

ocenił(a) grę na 10
STAMiNA

Więc daruj sobie komentowanie czegoś, czego nie znasz

sheut6

"JAK SIĘ NIE PODOBA TO NIE GRAJ!!!11!". Nie wiem czy słyszałeś o czymś takim jak gust, ale skoro Staminie się nie podoba, to co ci do tego? Widać fanboy'a na kilometr, który nie jest w stanie dopuścić do myśli, że komuś może ta gra się nie podobać.

sheut6

Pograj w CS:GO 10 lat, to Ci się spodoba i daruj sobie komentowanie czegoś, czego nie znasz!
Żenada

ocenił(a) grę na 10
sheut6

a grałeś w cs GO?

Też tak uważałem, ale zagrałem w GO i jest o wiele lepszy niż 1.6 ale sentyment pozostaje.

STAMiNA

Dzisiaj bym już w to nie grał i to nawet nie ze względu na grafikę, ale kiedyś naparzało się po kafejkach internetowych z ekipą, nawet urywaliśmy się ze szkoły czasem.