Ta gra totalnie mnie nie porwała. Zagrałem z bratem kilka partyjek i szału nie ma. Graficznie bardzo słabo. HUD spoko. Dźwięki również. I to tyle dobrego.
3/10 bo mnie totalnie nie ciągnie do tej gry.
ta gra nie ma być ładna to rasowa sieciówka fpp..to ma być grywalne i jest cholernie grywalne (zresztą widać po serwerach, że po przeszło dekadzie ludzie cały czas w nią grają) jest tylko jedna giera, która jej dorównuje pod względem grywalności oczywiście nieśmiertelny quak 3 arena....
Oj Ci młodzi....wygląd to nie wszystko panie;)
To zaskakujące, że człowiek, który nie ma pojęcia o tej grze i nie potrafi w nią grać, śmie ją w ogóle oceniać. Pograj 2 lata to może coś pojmiesz i zrozumiesz. Ale cs już nie ma, więc nie ma sensu grania. Chyba że w GO, ale to nie cs.
>nie potrafi w nią grać
Na podstawie czego wnioskujesz, że nie potrafię w nią grać? Czy lubisz pisać takie pierdoły wyssane z palca?
Na podstawie tego, że zagrałeś kilka partyjek, a żeby mieć pojęcie o cs trzeba grać lata.
"JAK SIĘ NIE PODOBA TO NIE GRAJ!!!11!". Nie wiem czy słyszałeś o czymś takim jak gust, ale skoro Staminie się nie podoba, to co ci do tego? Widać fanboy'a na kilometr, który nie jest w stanie dopuścić do myśli, że komuś może ta gra się nie podobać.
a grałeś w cs GO?
Też tak uważałem, ale zagrałem w GO i jest o wiele lepszy niż 1.6 ale sentyment pozostaje.