PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608600}
8,1 8,6 tys. ocen
8,1 10 1 8565
Half-Life: Counter-Strike
powrót do forum gry Half-Life: Counter-Strike

Arcydzieło

ocenił(a) grę na 10

Jest bezbłędna

vasyl_3

Dokładnie.

ocenił(a) grę na 1
KALAFIOR5

Jezu... Zagracie se w Bad Company 2 to się zesracie z wrażenia.

Serveros

Grałem w Bad Company 2 i wcale się nie zesrałem z wrażenia. To że jest tam dobra grafika nie czyni jej zajebistą. Gra jest dobra, ale CS lepszy.

ocenił(a) grę na 1
KALAFIOR5

typowe dziecko cs-a , nie tylko bad company 2 ma świetną grafikę ale i fizykę , gra na te czasy jest znakomita , a cs , cs to gówno ... w 1.6 jak koło ściany staniesz to cię nie widać bo się grafika z ludzikiem rozmazuje xD , w cs source jak byś nie strzelił i tak trafisz , pełno dzieci i nastolatków broniących tej gry na serwerach jakiś głupich klanów . szkoda słów .

ocenił(a) grę na 9
Damian21

Gra jest dobra - nie bezbłędna. Dzieci, nastolatkowie? To ja się spytam ile Ty masz lat? Grafika i fizyka czyli wszystko to co posiadają wszystkie fps spod dobrego studia np. CoD jeżeli chodzi o grafę, a jeśli o fizykę to valve posiada najlepszą fizykę na świecie. Battlefield NIE POSIADA FIZYKI! To są skrypty...

ocenił(a) grę na 10
vasyl_3

Wiele gier na świecie, ale żeby gra była bezbłędna musi się nie nudzić. I tak właśnie jest z CSem.

ocenił(a) grę na 1
trozman

ja bezbłędna ? gra ma tyle błędów że szkoda gadać , bugów więcej niż samej gry

Damian21

dobra giera jestem jej fanem od początku istnienia to samo tyczy się half-life'a,nie grafika czyni tą grę jedną z lepszych gier FPS świata a grywalność, wszystkie te Bad Company 2, najnowsze CoD'y naszpikowane grafiką pójdą w zapomnienie a w starego poczciwego quaka3A, cs'a1.6 czy hl'a1 ludzie będą nadal grali. To czyni te gry najlepsze nie grafika a GRYWALNOŚĆ. Te gry to historia...Niewiele jest gier w które po 12 latach można grać do tej pory