PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608600}
8,1 8,6 tys. ocen
8,1 10 1 8565
Half-Life: Counter-Strike
powrót do forum gry Half-Life: Counter-Strike

Dla wszystkich ogarniętych, którzy będą pisać posty typu: "Celowo zaniżam średnią" albo "Kompletny niewypał"

Wszedłem żeby ocenić tę grę a tu takie posty.

Ciekawy jestem, skoro jest opcja "grałem oceniam" ile osób z tych które tak krzyczą naprawdę chwilę dłużej pograły w tego FPS'a.

Counter-Strike'a nie można oceniać w dzisiejszych realiach postępu grafiki.

2011-2000=11 lat. Ludzie!! Jeżeli gra w gierkę sprzed 11 lat jest dyshonorem to po co pisać takie głupoty ??

Poza tym Cs jest niejako jedną z gier w któej Polacy się wykazują całkeim ładnie :D

Pozdrawiam fanów i antyfanów (bez tych drugich byłoby nudno :) ).

ocenił(a) grę na 8
KONKRET

Myślę, że ocenianie grafiki porównując do dzisiejszych reali jest zupełnie normalne. Gdybyśmy żyli w 2000r. to byśmy porównywali do realiów z roku 2000. Każda gra się w końcu zestarzeje i jej grafika będzie na owe czasu słaba, nie powinno się jej wysoko oceniać 'bo kiedyś była dobra'.

ocenił(a) grę na 9
ZupkaChinska

Zupełnie się nie zgadzam. To tak jak byś powiedziała "Jaskiniowcy byli dziwni, nie jeździli samochodami". Nie cofniemy czasu i trzeba docenić osiągnięcia w perspektywie możliwości tamtych czasów, zwłaszcza że wiele lat po premierze grywalność nie zmalała

ocenił(a) grę na 8
gustawny

No cóż, masz prawo się nie zgadzać. Ja porównuje gry do tego w co gram obecnie dlatego nie mogę dać grafice tej gry dobrej noty.

ZupkaChinska

Jasne, każdy ma prawo do własnej opinii, odbrze że na drodze kulturalnej dyskusji :D

PS. OStatnimi czasy grałem w BF:BC 2 i stwierdziłem, że po CS'ie to nigdy jej nie ogarne, bo jest "za dobra". "Prymitywniejszy" CS bardziej do mnie przemawia :-)

ocenił(a) grę na 9
KONKRET

nie wiem czego oczekujecie od gier - ja na przyklad oczekuje przede wszystkim porzadnej fabuly. Jesli chodzi o cs-a to uwazam, ze powinno sie ja oceniac pod katem grywalnosci: czy to po LAN-ie ze znajomymi czy, w sieci for fun albo i tutaj chyle czola rewelacyjnej zabawie przy graniu klanowym. I mysle, ze tutaj tkwi sila tej gry. I to ze nadal utrzymuje sie na WCG takze o czyms swiadczy.

pozdrawiam