Dla wszystkich ogarniętych, którzy będą pisać posty typu: "Celowo zaniżam średnią" albo "Kompletny niewypał"
Wszedłem żeby ocenić tę grę a tu takie posty.
Ciekawy jestem, skoro jest opcja "grałem oceniam" ile osób z tych które tak krzyczą naprawdę chwilę dłużej pograły w tego FPS'a.
Counter-Strike'a nie można oceniać w dzisiejszych realiach postępu grafiki.
2011-2000=11 lat. Ludzie!! Jeżeli gra w gierkę sprzed 11 lat jest dyshonorem to po co pisać takie głupoty ??
Poza tym Cs jest niejako jedną z gier w któej Polacy się wykazują całkeim ładnie :D
Pozdrawiam fanów i antyfanów (bez tych drugich byłoby nudno :) ).
Myślę, że ocenianie grafiki porównując do dzisiejszych reali jest zupełnie normalne. Gdybyśmy żyli w 2000r. to byśmy porównywali do realiów z roku 2000. Każda gra się w końcu zestarzeje i jej grafika będzie na owe czasu słaba, nie powinno się jej wysoko oceniać 'bo kiedyś była dobra'.
Zupełnie się nie zgadzam. To tak jak byś powiedziała "Jaskiniowcy byli dziwni, nie jeździli samochodami". Nie cofniemy czasu i trzeba docenić osiągnięcia w perspektywie możliwości tamtych czasów, zwłaszcza że wiele lat po premierze grywalność nie zmalała
No cóż, masz prawo się nie zgadzać. Ja porównuje gry do tego w co gram obecnie dlatego nie mogę dać grafice tej gry dobrej noty.
Jasne, każdy ma prawo do własnej opinii, odbrze że na drodze kulturalnej dyskusji :D
PS. OStatnimi czasy grałem w BF:BC 2 i stwierdziłem, że po CS'ie to nigdy jej nie ogarne, bo jest "za dobra". "Prymitywniejszy" CS bardziej do mnie przemawia :-)
nie wiem czego oczekujecie od gier - ja na przyklad oczekuje przede wszystkim porzadnej fabuly. Jesli chodzi o cs-a to uwazam, ze powinno sie ja oceniac pod katem grywalnosci: czy to po LAN-ie ze znajomymi czy, w sieci for fun albo i tutaj chyle czola rewelacyjnej zabawie przy graniu klanowym. I mysle, ze tutaj tkwi sila tej gry. I to ze nadal utrzymuje sie na WCG takze o czyms swiadczy.
pozdrawiam