Tak male ragery, Cs nie wymaga zadnego skilla to zwykly prosty fps gdzie skill konczy sie na
opanowaniu recoila (kazdy moze to zrobic w max tydzien)
Masz racje. Większość playerów CSa to typy bez dobrych komputerów, którzy myślą że mają statystyki 10-1 to mają skilla, a tak naprawdę całą grę kampią.
A grałeś w tę grę chociaż, że oceniasz? Czy może wygrałeś z botami i się cieszysz?
Grał - ustawił boty na low z nożami, sam wziął krowę a i tak nie doszedł do bs'a bo go zabili :D
Całkiem możliwe ;]. ESL'owicz z niego żaden raczej. A jak się gra na serwerach to każdy wie. Ale z kim tu gadać jak on sobie wszedł na puchatka i się cieszył, że jakieś dzieciaki 12letnie zabił.
wiesz ESL'owiesz nie eslowiecz, najgorsze są typy, które piszą "esl" a mixy to zamykają:) najlepiej wejść na ffa i czekać na dzieci, które spinają, wyzywają o wszystko i piszą wh:> najlepsze są, ci , którym idzie raz na ruski rok i uważają się za pro elo hajty:)
Na ESL się gra z anticheat'em, a na mixach to tak do końca nie wiadomo, czy ktoś nie odpali, a niestety zwykle tak bywa. I to niestety psuje całą frajdę z grania w tę grę.
można poprosić o demko, ale nie zawsze dadzą, albo ich pierw sprawdzić, ale my tego nigdy nie robiliśmy, nadal pogrywasz w cs'a?
Popłakałem się. Dzięki za super komentarz.
Co do cs'a licząc, kiedy pierwszy raz miałem styczność z tą grą to już 9 lat, ale ostatni raz grałem z rok temu i pewnie nie raz do niej powrócę bo ta gra jest nieśmiertelna. 3,4 lata temu to się grało samo esl'e 1v1, 5v5. Nie ma drugiej takiej gry FPS jak CS czego dowodem jest WCG, ESWC i liczba graczy.
Wiesz gra nieśmiertelna,ale zajawka trochę minęła zacząłem w 2009 roku i paru typów się poznało, niezłe wspomnienia, fajnie wejść nawet na ffa i te spinacze z których była beka:D
Wydaje mi się, że autor to kolejny troll, gdyż jego wypowiedź to dokładne zaprzeczenie tego czym CS jest - każdy kto się trochę orientuje w temacie wie, że CS "żyje" tak długo właśnie dlatego, że wymaga skilla, CS 1.6 pozostaje do dziś fenomenem - gry przychodzą i odchodzą, zachwycamy się świetna grafiką, ale ta magiczna grywalność CS'a powoduje, że nawet po tylu latach jest to popularna gra na turniejach. Zaczynałem w CS w 1999 roku, więc wie o czym mówie - nie raz widziałem sfrustrowanych nowicjuszy, którzy nie byli w stanie opanować tego "zwykly prosty fps gdzie skill konczy sie na opanowaniu recoila (kazdy moze to zrobic w max tydzien)" elementu.
Co to się porobiło z ludźmi - głupota i trollowanie to plaga tego forum - tak jak obrzucanie się wyzwiskami w praktycznie każdym wątku, pozdrawiam
Podpisuje sie obiema rękami. Counter Strike to kultowa gra, szkoda że nie była przez tyle czasu modyfikowana, a Source i GO dupy nie urywają. Co innego CoD który zadowala i fanów dobrej taktycznej strzelanki i tych którzy muszą miec dobra grafe. Szkoda że już powoli serwery pustoszeją ale co sie dziwic gdy tyle innych gier w obiegu.
I owszem, to gra, która od wielu lat jest w ścisłej czołówce mimo słabej grafiki, ale nadrabia to ogromną grywalnością. Liczba modów, liczba tych wszystkich trybów gry, ile ludzi, mecze na eslu - cudo. Pod pewnymi względami bije nawet gry MMORPG, mimo, że nim nie jest.
Gra rewelacyjna, ale szkoda, że społeczność csowa tak strasznie upada intelektualnie(i nie tylko).