PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608600}
8,1 8,6 tys. ocen
8,1 10 1 8565
Half-Life: Counter-Strike
powrót do forum gry Half-Life: Counter-Strike

niewypał

ocenił(a) grę na 5

kompletnie niedopracowana gra, słaba rozrywka, mało plansz, broni i przede wszystkim multum niewychowanych dzieciaków rzucających obelgami w kierunku innych graczy, ale dałem 5 bo pewnego czasu w nią grałem :)

ocenił(a) grę na 9
Paliginho23

Podaj jakiegoś lepszego FPS'a z 2000 roku...

ocenił(a) grę na 10
Paliginho23

Niewypał? NIEWYPAŁ? Podaj tytuł jakiegokolwiek innego moda (oprócz Team Fortress), który odniósł, aż tak ogromny sukces jak CS. Nie ma takiego!

ocenił(a) grę na 8
Link

Ja bym wymienił do hl2, ale do hl1 to najlepszy mod.

ocenił(a) grę na 10
Paliginho23

Co ma gra do kwestii : "multum niewychowanych dzieciaków rzucających obelgami w kierunku innych graczy" ?
W każdej grze sieciowej znajdują się takie osoby i nic z tym nie można zrobić. A, że cs jest najbardziej popularną grą multiplayer to też najwięcej jest takich bachorów.

Jak się grało na non steamowych publikach to też trudno się dziwić, że słaba rozrywka : >

użytkownik usunięty
Paliginho23

Niestety twoje zdanie okazuje się być nic nie wartym wynurzeniem. Pojęcia masz tyle co każda kobieta wyrastających penisów między nogami - zamiast cipki.

ocenił(a) grę na 9
Paliginho23

"kompletnie niedopracowana gra,"-robiło to dwóch ludzi a jest lepsza niż multi w takim np. Battlefield BC2.
"słaba rozrywka,"-to ze gram w to 3 lata bez przerwy jak ponad milion ludzi znaczy ze jest to słaba rozrywka? phi!
"mało plansz,"-
as_orlig
awp_map
cs_747
cs_backelly
cs_assault
cs_estate
cs_havana
cs_italy
cs_militia
cs_office
cs_siege
de_airstripe
de_aztec
de_cbble
de_cheatu
de_dust2
de_dust
de_inferno
de_nuke
de_piranessi
de_prodigy
de_quarry
de_rotterdam
de_storm
de_survivor
de_torn
de_train
de_vertigo
Oto 1/40 wszystkich map...

"mało broni"- MAŁO BRONI?! Znajdź mi inną grę multi z blisko 30-ma rodzajami broni!

dudek400

przecieżto trol. po co go karmicie? :D

ocenił(a) grę na 1
dudek400

Znajdź mi inną grę multi z blisko 30-ma rodzajami broni!. Battlefield Bad Company 2... Aha zapomniałem, nie pójdzie wam :D

Drifternitti

Battlefield BC2 to straszne gówno, CS jest o wiele lepszy pod względem gameplaya i radości płynącej z gry i nie mówię tego jako fanboy CSa bo już i tak mi się znudził, ale obiektywnie rzecz biorąc CS to klasyk i gra o wiele lepsza od takiego przereklamowanego chłamu jak BC2.

dudek400

Counter Strike jak dla mnie nie umywa się do Bad Company 2 czy choćby America's Army (wersja 2.x), ale to jest kwestia gustu. CS nigdy mnie nie bawił choć podchodziłem do niego kilka razy. Pozdrawiam.

ocenił(a) grę na 10
moshpit1984

Każdy ma prawo do własnego zdania i oczywiście całkowicie Cię rozumiem. Ja sam gram w CS-a parę lat i w ogóle mi się nie nudzi, ale nie oszukujmy się - grafika i bugi nie powalają na kolana. Ta gra jednak coś w sobie ma i póki co będę w nią grał.

karpiu156

Bad Company 2 pójdzie w odstawkę po wyjściu "3", za 3-4 lata już będzie praktycznie nie używana, za to CS to klasyk. Ludzie bedą w niego grali ze względu na jego prostotę. Osobiście grałem w obie gry na multi.
Pozdrawiam

ocenił(a) grę na 6
Luxyfer

coś w tym jest. Battlefield to seria marketingowa, trzepacz szmalu. A CS był, jest i wszystko wskazuje na to, że jeszcze będzie.

A zaczęło się od modu do HL. Chyba to jest w całej tej historii najzabawniejsze.

sama gra trochę nierealna, ale prosta jak drut. Czy to źle? Dla mnie nie. Właśnie proste gry są najlepsze - wchodzisz i rozwalasz. Na wała fabuła i skomplikowana obsługa?

ocenił(a) grę na 6
MegaSzczota

nie mogę edytować :/ kontynuując: chociaż wkurza niemiłosiernie marny poziom graczy. Młodsi drą ryja w mikro i nie znają dla nikogo szacunku, a ci starsi bluzgają jak menele (dziwią się potem skąd młodsi znają przekleństwa) i mówią o tak żenujących sprawach, że wątpi się w przyszłość narodu. Dlatego najczęściej grałem u niemców i z miłą chęcią nic nie rozumiałem co mówią

ach no i nie róbmy z tej gry patetycznego dzieła :) CS to fajna gra, ale jednak prosta gra, uśmiałem się jak ktoś tu napisał, że to "gra dla inteligentnych" ;]

ocenił(a) grę na 10
dudek400

"oto 1/40 wszystkich map" ? To nie jest nawet 0,001 % wszystkich map, których liczbę do CS 1.6 można spokojnie liczyć w DZIESIĄTKACH, a może nawet w SETKACH TYSIĘCY :)

dudek400

Jeżeli chodzi o bronie to choćby combat arms, ponad 300 broni. Albo Repulse, 50 broni. Jest tyle gier co mają więcej broni niż w cs i są znacznie lepsze, tylko trzeba poszukać.

ocenił(a) grę na 10
TheIdaho

To idź grać w te gry i nie zawracaj głowy

ocenił(a) grę na 10
Paliginho23

w call of duty masz do wyboru po jednej stronie 4 bronie . idz grac : D oczywiscie do coda nic nie mam ;p CS to najlepsza strzelanka ! . Ile wam za te komentarze placa qr**

ocenił(a) grę na 10
complete

zdecydowanie najlepszy FPS w historii gier, klasyk, najbardziej grywalna gra on-line, od 10 lat jest główną grą na wcg
mało tego świetna gra taktyczna kto gra cw, esl wie o co chodzi :)
nie rozumiem osób które pograły sobie parę dni, godz i oceniają tą grę, niektórzy jak ja grają w to 7 lat jeżdżą na lany, turnieje, a jeśli ktoś gra na non-steam z botami to cu

adrenalina24

"Znajdź mi inną grę multi z blisko 30-ma rodzajami broni!"

A choćby Battlefield 3, ma ich 75... Plus do każdej z nich do odblokowania średnio 15 dodatków (celowniki optyczne, kolimatorowe, holograficzne, szyny montażowe, ulepszenia luf, lasery, latarki taktyczne....). I co?

ocenił(a) grę na 10
Lebron_Rezza

Rozpisałeś się. CS ma grubo ponad 10 lat, a bf3 wyszedł kilka miesięcy temu.

Lebron_Rezza

i zniknie jak pojawi sie kolejna czesc... a CS?? bedzie trwal dalej...

Dansann

Battlefield nigdy nie zniknie, są jeszcze ludzie, którzy grają np. w Battlefield 1942.

ocenił(a) grę na 6
Lebron_Rezza

są ludzie którzy grają w quake 1

counter strike był robiony z pasją, battlefield to czysty marketing, dlatego też myślę, że CS lepiej zniesie próbę czasu ;D

użytkownik usunięty
Paliginho23

Tak to jest jak się gra w pirata bez Steama ;). Dla jednych gra to arcydzieło dla innych szit z beznadziejną grafiką.. Nie każdego da się zadowolić, ale większość narzekających to po prostu nie ma skilla i dlatego rezygnuje ^^

ocenił(a) grę na 10
Paliginho23

Ja w to gram od czasu do czasu od kiedy wyszła .Tak słaba rozgrywka szybko się nudzi.Serwery nadal ostro oblegane .Pewnie dlatego żę ludzie lubią gry niedopracowane.Grafika w niej nie ma najmniejszego znaczenia.

ocenił(a) grę na 10
Paliginho23

człowieku, ta gra wyszła 12 lat temu, a Ty hejtujesz jej grafike..?