Najlepszy FPS w historii. Trzeba użyć logiki nie raz. i grafika do dzisiaj utrzymuje tempa obecnym produkcjom.
Całkowicie się zgadzam, jednak trochę bardziej mi przypadła do gustu część pierwsza, lepszy klimat jeśli chodzi o potworki, co nie znaczy że dwójka nie jest genialna. Mi osobiście wielką frajdę sprawił rozdział gdzie jeździło się łazikiem :)
Szkoda że dzisiaj nie robią taki fajnych gier, tylko stawiają na grafikę a nie na grywalność.
Hald Life 2 jest bardzo hmm...różnorodny, nie raz się uśmiałam jak żołnierze wylatywali w powietrze, nie raz się przestraszyłam w Ravenholm jak zombi mi wyleciał nie wiadomo skąd i nie raz się odprężyłam pływając sobie tym całym poduszkowcem (?), no i nie zapominajmy o kilku logicznych zagadkach. No cudo :)
Zgadzam się w 100% bezapelacyjnie dla mnie jest to najlepsza gra wszech czasów i wszech kategorii, a od '96 grałem w wiele gier z różnych kategorii (najwięcej FPS, RPG, RTS i samochodówki).
Mogę tylko się zgodzić... Cały klimat jest powalający, a początek... Hmm Boski... Znowu "przejażdżka", oglądanie propagandy... tego teraz już się tak nie robi... Pozostaje tylko czekać na trzecią część, bo dodatkiem to już raczej nie będzie jak Episode One i Episode Two ;) Do tego ta "zabawa" z pieskiem :P
Najlepsze gra FPS ever. Fabuła, klimat, miejscówki w grze, to tylko kilka zalet tej gry.
Zaczalem grac bodaj 3 raz ...