PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608439}
8,6 13 tys. ocen
8,6 10 1 13311
Half-Life 2
powrót do forum gry Half-Life 2

Sewastopol

ocenił(a) grę na 10

City 17 to prawdopodobnie Sewastopol, bynajmniej jest dość do niego podobne.

użytkownik usunięty
pionas666

Nie powinieneś nazywać się pionas666, tylko Specjalista Od Zakładania Tematów O Beznadziejny Grach.

ocenił(a) grę na 10

Warning!!! 1 troll detected: dziewczyna_ona. Warning!!!
@pionas666: w Sewastopolu nie byłem, ale wierzę ci na słowo.
Więzienie Nova Prospect przypomina mi Alcatraz.
Half-life 2 i epizody to jedne z najlepszych FPS'ów na rynku, nie ważne że wyszedł ponad 6 lat temu. Ktoś kto uważa się za znawcę strzelanek, a nie zgrał w HL2 to po prostu kłamca.
PS: Moim zdaniem Steam wcale nie przeszkadza z graniu, zwłaszcza że możemy ją kupić za 50 zł w The Orange Box.

ocenił(a) grę na 10
don_tadeo

I jak byś mi uwierzył to byś pomylił Sewastopol nawet z Ursynowem ;-). Tak an poważnie to niżej jest link do fotki z Sewastopola.

ocenił(a) grę na 9
pionas666

Na wikipedii pisze, że City 17 to jakieś miasto wschodniej Europy, prawdopodobnie Sofia. Ponoć jeden z twórców gry jest z pochodzenia Bułgarem.

pionas666

http://bi.gazeta.pl/im/8/10197/z10197318Q,Sewastopol.jpg w którym miejscu to przypomina tobie City 17.

ocenił(a) grę na 10
Lecho1523

Hahaha. Widzisz, masz rację, ja też się później zastanawiałem dlaczego akurat to miasto. Później przypomniałem sobie że miałem na myśli SARAJEWO!!!! Albo inne miasto z byłej Jugosławii. Poza tym racja, raczej mało podobne. Można rzec "Gdzie Rzym, gdzie Krym". Ot taka wpadka ;-)

ocenił(a) grę na 10
pionas666

Jednak po namyśle, a raczej poczytaniu kilku artykułów stwierdzam że miałem troszkę racji. Poniżej podaje link do strony gdzie możesz poczytać o miejscu akcji. Oprócz wspomnianej Sofii znajduje się też wersja z Sewastopolem.
http://borealis.net.pl/wiki/City_17

ocenił(a) grę na 10
Lecho1523

zdjęcie Sewastopola przypomina mi raczej Lost Coast :P