Harry Potter i Insygnia Śmierci: część II

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II
2011
6,3 1,3 tys. ocen
6,3 10 1 1310
Harry Potter i Insygnia Śmierci: część II
powrót do forum gry Harry Potter i Insygnia Śmierci: część II

Może być..

ocenił(a) grę na 8

Instalując to grę myślałem o czymś niezwykłym i wspaniałym. W czasie gry zrozumiałem że to nie to samo co wcześniejsze części. Mimo że w tej części wiele się zmieniło ( np. czary na klawiszach 1,2,3.. , przemiana - ctrl , chowanie się ) to i tak to nie jest to samo co wcześniej. Ogólnie grając czułem ten dreszcz emocji jak i także zadowolenie, ale nie całkowite. Gra jako tako jest bardzo fajna ( grałem w wszystkie części ) , misje mogą być. Moim zdaniem brakuje tutaj samowoli tzn. chodzenie po zamku po zakończeniu gry, naprawa mostów itp. i jakieś zadania poboczne.

Na końcu gry aż łezka mi się w oku pojawiła jak zobaczyłem jak Harry Potter się rozwijał od 1 częsci do ostatniej. Bardzo fajnie to pokazali na filmiku. Moja ocena 8 :)

Buffo

Zgadzam sie ze wszystkim :) Bardzo mi się podobało że Harry stał się silnym czarodziejem i można było używać "ctr", a wzruszyłam się na końcu jak pokazali wszystkie gry ponieważ rownież we wszystkie po kolei grałam. Szkoda że to już koniec

ocenił(a) grę na 1
Sandy11

Ta gra jest debilna, beznadziejne komentarze Rona, oklepany schemat poruszania się i akcji (np. zawalenie się mostu po czym Harry odłącza się od paczki -.-), mnóstwo niepotrzebnych rzeczy, których nie było w filmie. Ogólnie mówiąc- syf. W skali 1-10 daję 0,5.

Urzekł mnie wygląd śmierciożerców i to, że jak padają ogłuszeni, to rozsypują się w dym.

ocenił(a) grę na 6
karas6610

lepsze to niż dh part1