Chyba jedyna gra w którą po 15 latach nadal gra cała masa osób, można by tu jeszcze podciągnąć
drugą część Diablo z dodatkiem i troszkę późniejszego Warcrafta 3 z dodatkiem. Zdecydowanie H3
zasługuje na pierwsze miejsce.
Chętnie bym pograł z jakimś znajomym przez neta problem w tym, że nie działa nikomu na Win 7 64 bit :/
Ja mam windows 7 64 bit i działa bezproblemowo. No ale skoro to problem to wystarczy zainstalować wirtualną maszynę i wszystko chula. Ja tak odgrzewam stare dobre tytuły:) Pozdrawiam serdecznie
Ale co "the last of us"? Ta gra jest z 2013 roku, ciekawą ma fabułę, ale szczerze wątpię żeby 15 lat po jej premierze ktoś w nią grał.
ja szczerze wątpie w twe słowa. the last of us jest o wiele lepsze od tego czegoś.
To widać że nie grałeś w to :) poza tym to są dwie skrajnie różne gry i nie da się ich porównać.
Nie zwracaj na niego uwagi, konto Giveraa34 jest wynikiem dopuszczenia dziecka do komputera przez rodziców.
Czy ja wiem? Takich gier jest dużo więcej.
WC3 jest od lat praktycznie martwe i znacznie lepszą analogią byłby choćby Starcraft, który przez dobre 10 lat trzymał pozycję najpopularniejszego i najlepszego RTSa w historii. Tylko po to by przekazać pałeczkę sequelowi ;)