To prowokacja albo jesteś po prostu niespełna rozumu raczej to pierwsze bo za takie słowa można być zlinczowanym :/ herosy maja tony klimatu a po drugie to jest gra i nie musi być realistyczna.
Wybycz ale zdaje mi się, że napisałeś/aś daję 3/10 a w profilu masz napisane 6/10.
C-c-c-co, ty mówisz?!
Gra pozbawiona klimatu?!
To gra przeszłości, która utrzymuje się na topie.
Dzisiejsze gry nie mają klimatu.
Heroes, są, były i będą najlepszą grą.
I wątpię , żeby coś to zmieniło.
Ty i zdaje się jak większość osób,
zwraca uwagę na grafikę.
Najważniejszy jest klimat i fabuła.
Prawdziwi gracze mają grafikę głęboko
w dupie!
Na rok 1999 ta gra była niesamowita ale nawet dziś jest świetna, jednak widać te 80 % graczy które patrzy tylko na grafikę. Gry to nie tylko grafika i multi "jak w em wu dwa" to jest coś więcej czego lowki które o grach wiedzą tylko tyle jak je włączyć a nic ich nie obchodzi rozwój tej dziedziny.
gra jest średniej jakości a po pewnym czasie jest po prostu nudna, nie rozumiem dlaczego ona jest 1 w rankingu światowym, ja daje najwyżej 6/10
Co wy oczekujecie jak jest stara gra to jaka ma być grafika dla mnie Heroes to jedna z najlepszych gier jaką grałem
Ludzie poprostu nie przepadam ze heroes.Czy to wszystko jest powodem prowadzenia nudnego monologu...?
Skoro rozpoczynasz wątek na forum, to się licz z tym że ktoś to skomentuje. Nie rozumiem pretensji ?
Tym bardziej, że wyraziłeś krytyczną opinię o grze.
Ja tez nie lubie herosow ale w przeciwienstwie do Ciebie po prostu ich nie oceniam. Pewnie jest tak, ze nie lubisz gier turowych, a jesli o nie chodzi to z pewnoscia herosy sa najlepsza gra tego typu.