PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608442}

Heroes of Might and Magic III: Odrodzenie Erathii

Heroes of Might and Magic III: The Restoration of Erathia
1999
9,2 39 tys. ocen
9,2 10 1 38853
Heroes of Might and Magic III: Odrodzenie Erathii
powrót do forum gry Heroes of Might and Magic III: Odrodzenie Erathii

Ta gra mimo że fajna nie zasługuje na 1 miejsce jest wiele lepszych gier.

ocenił(a) grę na 1
GreenArrow2

jak THE LAST OF US I GTA V

ocenił(a) grę na 10
Giveraa34

Tia.
Pogadamy jak skończysz 16 lat i dorośniesz troszkę ;>

GreenArrow2

Może masz rację, wiele gier jest godne by znaleźć się na wysokiej pozycji w rankingu. Ja natomiast uważam, że mimo wszystko Heroes stoi na właściwym miejscu. To jest po prostu kwintesencja dobrej rozgrywki, po tylu latach daje więcej frajdy od nowo powstałych gier. Takie GTA V niby rozbudowane i dopracowane, a nudzi szybciej.

1234Marik1234

Jak dla mnie, to: The Last Of Us, Metal Gear Solid 1, Bioshock Infinite, Tomb Raider, Counter Strike powinny być wyżej w rankingu. A w szczególności Metal Gear Solid 1, dopiero 10 miejsce, nieprawdaż? MGS jedna z najlepszych serii. Filmweb ma beznadziejny ranking gier, podobnie jak ranking filmów. Pozostawia wiele do życzenia.

ocenił(a) grę na 10
GreenArrow2

Choć w swoim prywatnym rankingu pewnie nie zmieściłbym hirosów nawet w top5 to i tak uważam, że zasługuje na tą pozycję. Co Ty byś chciał na topie innego?;p

Dealric

Wszystkie zajebiste gry paradoxu czyli Europa Universalis,Heart of iron,Crusader Kings itd :D.The Elder Scrolls III: Morrowind,Gothic,Civilization,Mount & Blade Warband gram w multiplayer do dziś a wczoraj sobie kupiłem napoleonic wars i jest jeszcze lepsze niż zwykł warband (pewnie dlatego że lubię tamten okres ;D). A w Heroes 3 zagrałem chyba tydzien i gierka spoko bo bardzo lubię strategie i Rpg.

ocenił(a) grę na 10
GreenArrow2

No i w tym rzecz.
Zadnej z tych gier (poza morrowindem) nie dałbym nawet 9 o 10 nie mówiąc.

Heroes jest po prostu uniwersalny. Praktycznie każda mająca kontakt z grami osoba która ma te 20-pare bądź więcej lat swego czasu zagrywała się w heroesy. Ta gra ma 15 lat, a ludzie wciąż ją uwielbiają, grają w nią itp. Jak dla mnie to właśnie wyznacza ogólną listę i topa.
Na topie powinny być gry, które są nieśmiertelne, a nie takie które zostaną zapomniane 10 minut po wydaniu sequela.

Dealric

Mi się Heores 3 szybko znudziły ;).

Dealric

To ciekawe, gdzie Counter Strike? Gra nieśmiertelna, a daleko w tyle. Natomiast Heroes, owszem dobra gra, ale bez przesady (tak grałem w 3 części Heroesa i nic nadzwyczajnego), a CS - gra życia chyba. Ile nie przespanych nocy przy tej grze ludzie stracili? Każdy przychodził ze szkoły, umawiał się na CS`a, inni nawet nie szli do szkoły tylko grali od rana do wieczora. To jest dopiero gra ponadczasowa.

Kane777_filmweb

To samo można powiedzieć o LoL'u od 6 lat jest najbardziej popularną grą i dla niektórych "grą życia" ale ani jej, ani CS nie wstawiłbym nawet do Top100 nie bądźmy śmieszni ;) Zgodzę się natomiast co do MGS gra przełomowa i niezapomniana, mogłaby być wyżej. Z Top 10 wywaliłbym TWD i dodatki do Heroes 3, poza tym w mojej opinii ranking FW nie jest najgorszy.

ocenił(a) grę na 10
Kane777_filmweb

Na tej zasadzie można by gadać o każdym popularnym MMO. O WoWie, o LoLu, o CS i wielu innych.
Zresztą w tej 3 CS to wręcz ubogie dziecko, którego nikt nie chce ;)

Ale to nie są gry na poziomie tych najlepszych.

Dealric

Dla mnie CS jest NIEŚMIERTELNY! Widać popularność, gdziekolwiek wejdziesz na serwery to albo turnieje, ESL, mistrzostwa świata w tej grze, grają najlepsi z najlepszych (ja w swoim rankingu zaliczam też gry multi), jak dają frajdę. Podobnie jak Metal Gear Solid, The Last Of Us, GTA Vice City, Super Mario Bross, Tank 1990, a nie mówiąc o serii Gran Turismo! Gram w stare czy te nowsze części, a cieszą mnie tak samo. Takie gry właśnie do których się wraca po iluś latach powinny być w TOP rankingach.

Na tej zasadzie chcę podkreślić, że każdy będzie patrzył na swoim i NIGDY nie przyzna obiektywnie.