PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608726}
6,5 9,2 tys. ocen
6,5 10 1 9238
Heroes of Might and Magic IV
powrót do forum gry Heroes of Might and Magic IV

Straszne DNO

użytkownik usunięty

Nie wiem jak tą grę można porównywać do 5 albo nawet 3. Naprawdę najgorsza część całej serii.

ocenił(a) grę na 2

Jestem tego samego zdania. Błędy jakie powoduje na systemie XP są nie do zaakceptowania. Nie dosyć że wywala do pulpitu to jeszcze wiesza kompa na sztywno. Ta część to gówno które należy omijać szerokim łukiem.

ocenił(a) grę na 10
tomucho77

Brednie jakich mało. Grałem kilkaset godzin i nigdy mi nie zwiesiło systemu...
Nie ma to jak obwiniać grę o to, że ma się badziewny sprzęt.

ocenił(a) grę na 2
DeGreZet

Brednie piszesz człowieku ! ten badziewny sprzęt kosztował prawie 4000 złotych i na 100% jest sprawny, to nie jest jego wina tylko tej zasranej złotej edycji w której bug pogania bug !

ocenił(a) grę na 10
tomucho77

Faktycznie. Ja zarówno na laptopie za 1500zł, jak i na kompie za 4k gram w Hirołsy bez żadnego problemu, ale tobie coś sie buguje...
Skończ piracić moze wtedy gry będa działać normalnie.

ocenił(a) grę na 2
DeGreZet

Skończ pieprzyć głupoty człowieku ! ja nie toleruję piratów !

ocenił(a) grę na 10
tomucho77

Nie denerwuj mnie bo się zdenerwuje...

ocenił(a) grę na 2
DeGreZet

Zapomniałeś napisać że używam pirackiego Win Xp i dlatego piracka wersja Heroes działa tak źle na moim badziewiastym sprzęcie :)

ocenił(a) grę na 10
tomucho77

No tak. Idź już złodzieju.

zgadzam się ze wszystkim,nie wystawiłem oceny tej grze bo nie ma zadnej dla niej odpowiedniej.Ale heroes 5 jest dużo gorsze od 3

użytkownik usunięty
hhhhggh

Nie, nie mój drogi Heroes 5 jest lepszy od 3.

ocenił(a) grę na 7

Wg mnie seria Heroes of might and magic skończyła się na IV części. III część oczywiście uważam za najlepszą, ale IV miała też coś w sobie. Może to, że była inna od poprzedniczek mnie przyciągnęło.

użytkownik usunięty
GolecWTF

A grałeś w ogóle w V ?

ocenił(a) grę na 7

Tak ;) na V skończyła się moja przygoda z tą serią.

użytkownik usunięty
GolecWTF

A ile grałeś 30 minut?

ocenił(a) grę na 7

Na pewno pare godzin ;) Zawsze staram się przekonać do gry. Dokładnie nie pamiętam, bo to było jakoś zaraz po premierze.

użytkownik usunięty
GolecWTF

Ja ja gram już kur.wa 5 lat ! I tak gra jest wyje.bana w kosmos i jedna z najlepszych w jaką grałem. Przegrałem w nią już chyba 1500 godzin.

ocenił(a) grę na 10

powiem tak gra ma dużo zalet zarówno jak i wad
plusami są między innymi : jednostki same swobodnie mogą się poruszać po mapie fabuła grywalność ścieżka dzwiękowa itp itd
minusami są między innymi : problemy z grą (ponieważ jak większość osób wie H4 powstało na dosyć szybkiego bez namysłu tylko po to żeby było) pole bitwy to jedna wielka masakra dużo osób go nie ogarnia grafika która szczerze jest mało istotna w tego typu grach przykładem jest H3 do dziś cieszy się dużą grywalnością bugi które mamy w większości grach które kupujemy za pieniądze itp itd

ocenił(a) grę na 10

a tak w ogóle to moim zdaniem najgorsza jest 6 ponieważ wiele rzeczy zniknęło tam z dotychczasowych części V mogła być najlepszą częścią ale czegoś jej jednak zabrakło a VI co jak co każdy ma swój gust ale moim zdaniem to jest dno a nie IV

ocenił(a) grę na 10
GolecWTF

Prze chory typ. Psychiczny egocentryk uważa, że fakt, że on grał 1000 godzin oznacza, że on ma racje i gra jest najlepsza...
Też uważam, ze V to już nie Hirołsy i że to najgorsza część serii, ale takiemu gosciowi do pustej głowy nie przemówisz, bo on i tak będzie uważał, ze jego zdanie jest najważniejsze i że to on ustala co jest najlepsze, a co najgorsze.

ocenił(a) grę na 10

V jest najgorszą częścią serii.

użytkownik usunięty
DeGreZet

Tak tak czyli nie grałeś jeszcze w VI

ocenił(a) grę na 7

Być może Ubisoft zadecyduje czy zrobi wersję HD czwartej części tak jak to było z trójką, ale kto wie ;/

użytkownik usunięty
MrLuigi5577

Olać czwórkę. Dobrze by było gdyby zrobili piątkę w HD.

ocenił(a) grę na 7

A grałeś w szóstkę? warto zagrać? bo czytając różne negatywne komentarze czy słysząc, że ma wiele bugów to raczej nie.
Co do piątki nie była aż tak zła, jest od lepsza od czwórki, ale nie dorównuje trójce, jednak to tylko moja opinia.

użytkownik usunięty
MrLuigi5577

Jeśli chodzi o szóstkę, to stanowczo odradzam. Twórcy niesamowicie spieprzyli tą część i usnęli wszystko to co było dobre w piątce. Może komuś się taka nowa wersja spodoba, ale ja pograłem w to 2 godziny po czym wróciłem do piątki. No ale może VII będzie godnym następcą ;)

ocenił(a) grę na 7

Miejmy nadzieje, że siódemka będzie lepsza niż robiona na odp**rdol szóstka i ja na to liczę. ;)
Żeby tylko jej premiera nie była przesuwana tak jak to było m in z GTA V na PC.

użytkownik usunięty

Nie wiem czy wiesz ale brednie piszesz strasznie, 5 nie musi wychodzić w HD bo tam jest wybór rozdzielczości a w serii 1-4 nie było takiej możliwości.

Po drugie Heroes of Ashram bo tak powinien nazywać się Herosy od V do VII mają zmienione uniwersum i już nie ma tego klimatu i tych postaci które tworzyły cały z trudem budowany świat.

ocenił(a) grę na 5

Ma parę zalet jak system karawana czy pokaźną ilość jednostek neutralnych. Ale zdecydowanie ma więcej wad: brak ulepszeń jednostek, blokada budynków, grafikę, rzut izometryczny w bitwach, brak generatora map losowych, wygląd miast ( praktycznie nie widać różnic między nimi), Nekropolia połączona z Inferno, gluty z Nekropolii, tragiczne oblężenia miast.