PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=800225}
6,3 9  ocen
6,3 10 1 9
Indygo
powrót do forum gry Indygo

Indygo to króciutka gra przygodowa, w której wcielamy się w malarza mającego depresję, który przez wiele tygodni nie wychodzi ze swojego pokoju. W zależności od poczynań gracza Indygo zakończyć się może źle, dobrze lub nijako. Jednak o ile pierwsze przejście to godzina, drugie po przewijaniu tekstów mona zakończyć w 10-15 minut.
Jaka jest grafika - widać na obrazkach. W tle przygrywa jeden, zapętlony utwór. Jest też voice acting i tutaj zdecydowanie lepiej grać z angielskimi głosami i polskimi napisami. W polskich, jedynie w głosie dziewczyny słychać emocje.

Gra jest bardziej ciekawostką i za ok 10 zł można zapoznać się z tą produkcją.

drenz

Pewnie najlepiej odnajdą się tu gustujący w visual novelkach i grach tekstowych :) "Przeklikiwacze" niech już lepiej sobie darują bo tekst w tego typu produkcjach jest elementem kluczowym i takie podejście to tak jakby zamiast przeczytać to jedynie przekartkować jakoś książkę, czyli kompletnie bez sensu jak dla mnie :/ Ja tam nawet jeśli okaże się finalnie słaba zamierzam (mam puki co w planach) na spokojne zgłębić te wszystkie ściany tekstu, bo cenie sobie produkcje niezależne i naprawdę bardzo zainteresowała mnie ta tematyka :)

DyskietkaFilmowa

Tylko po co czytać kolejny raz ten sam tekst, skoro już przy pierwszym przejściu się z nim zapoznaliśmy? Jedynie czytamy i wybieramy odpowiednią dla nas decyzję. Reszta to niestety powtarzające się zdania, których kontekst już znamy. Nie ma nowych tekstów przy kolejnym przejściu. Oczywiście gra jest niezła i w promocji jak najbardziej możesz się z nią zapoznać.