Darksaid
Blue Beetle (ten trzeci)
Starfire
Poison Ivy
Red Hood
Damian Wayne
Beast Boy
RED ROBIN
Atom
Bumblebee
Nowe postacie, które zostały oficjalnie zapowiedziane:
-Black Manta
-Arctos... Przepraszam, Arcticus :D
-Supergirl
-Goryl Grodd
-Dr. Fate
-Captain Cold
Oczywiście mam nadzieję, że te postacie które się pojawiły w 1 części powrócą w 2 ;) Szczególnie te:
-Raven
-Cyborg
-Deathstroke
-Joker
-Shazam
I inne :)
Od razu mówię że temat będzie aktualizowany co tydzień.
A jakie są wasze opinie? Jakie są wasze postacie, które powinny pojawić się w grze ?
Piszcie w komentarzach ;) i zapraszam :)
Z nowych chciałbym zobaczyć takie postacie jak
Darksaid
Starfire
Poison Ivy
Red Hood
Black Canary
John Constantine
Swamp Thing
Fire
Metamorpho
kapitan Atom
Metallo
katana
Star Sapphire
Brainiac
Felix Faust
King Shark
Mungul
Emerald Empress
Stargirl
Hades
The Scarecrow
Atomic Skull
A z tych z pierwszej części widział bym takie postacie jak
Batgirl
Kobieta Kot
Cyborg
Green Arrow
Green Lantern
Harley Quinn
Joker
Lobo
Martian Manhunter
Wonder Woman
Zatanna
Są plotki że postaci będzie od 26 do 40. Ja stoję za 28 postaci.
LISTA POTWIERDZONYCH POSTACI (EDIT) :
-Superman
-Batman
-Aquamen
-Supergirl
-Flash
-Goryl Grodd
-Arktikus
-Wonder Women
-Captain Cold
- Dr. Fate
-Harley Quinn
11 postaci
Wydano jakąś koszulkę (opublikowano) z Injustice 2 gdzie sa na niej charakterystyczne elemnety postaci. Jest m.in. symbol Supka,trójząb Aquamena czy WŁASNIE mlot, który jest Harley :) było to też w jakims filmiku, ale nie mogę go znaleźć...
Mam nadzieję ze zostanie wydana wersja gry Ultimate Edition bo choć mam PS4, to nie będę raczej wydawał pieniędzy na grę tylko poczekam na własnie taką Wersję (która wyjdzie m.in. na PC prawdopodobnie).
LISTA POTWIERDZONYCH POSTACI (EDIT 2.0) :
-Superman
-Batman
-Aquamen
-Supergirl
-Flash
-Goryl Grodd
-Arktikus
-Wonder Women
-Captain Cold
- Dr. Fate
-Harley Quinn
-Joker
-Black Manta
13 postaci
Ostatnio nie edytowałem listy bo nie za bardzo było o co.
A teraz potwierdzono Blue Beetla!
http://naekranie.pl/aktualnosci/blue-beetle-i-wonder-woman-zasila-grono-bohatero w-w-injustice-2-comic-con-963070
Zwiastun z grywalnymi postaciami Wonder Women i Blue Beetle!
https://www.youtube.com/watch?v=QgfrjGcYu6g
Harley Quinn i Deadshot oficjalnie potwierdzeni
https://www.youtube.com/watch?v=TUkfHRUek90
Z nieoficjalnych plotek wynika, że głównym bossem może być Darkseid i byłby to słuszny wybór.
No nie ma mowy że ma go nie być :) Choć, Brainiac też pasuje...
Z tego co wiem, w grze będzie dużo nowych postaci, w tym Młodych Tytanów: Blue Beetle, Starfire, Red Hood (był w Tytanach!)... Brakuje jeszcze Beast Boya czy Red Robina.
Ja osobiście chciałbym zobaczyć Captaina Boomeranga, Dr. Fate'a, Oriona, Black Cannary i Jonaha Hexa.
A tak BTW ... czy Ty albo Twój kolega wort gracie może w pierwszą część na steamie?
Na nich teżi zależy. DR Datę chyba jest potwierdzony, Orion pewny, a do reszty ni wiadomo.
I nie, nie graliśmy ba Steamie. Ja na Xboxie, on na PS3 :l
Ma być 28 postaci.
10 już jest: Superman, Batman, Aquaman, Supergirl, Gorilla Grodd, Atrocitus, Wonder Women, Harley Quinn, Blue Beetle, Deadshot.
3 na pewno będą: Flash, Joker, Green Lantern/nie wiem który.
Zostało 15, mam nadzieje, że to będzie: Brainiac, Darkseid, Livewire, Clayface, Mr. Freeze, Poison Ivy, Circe, Hades, Zoom, Star Sapphire, Firestorm, Atom, Green Arrow, Etrigan. Nie potrzeba już postaci z pirokinezą, bo już są atakujący ogniem, ale mógłby być z atmokinezą jak Weather Wizard oraz z mocami zwierząt jak Beast Boy, Vixen lub Animal Man.
Dodatkowo: Terra, Cheetah, Black Canary, Killer Croc, Katana.
Twórcom zdarza się kopiować styl walki z mortala (Killer Frost) lub odwrotnie (Kung Jin), i tak będzie z D'Vorah.
Nie chciałbym tego, ale mogą być: Robin/Damian Wayne, Batman w zbroi do walki z Supermanem.
Wielcy nieobecni: Lex Luthor, Deathstroke, Catwoman.
Nie jestem pewny co do: Black Manta, Dr. Fate, Captain Cold. Pewnie tylko w przeskokach między arenami.
w DLC: Bizarro, Jonah Hex, John Constantine, Red Tornado i ktoś z manipulacją czasem jak Rip Hunter, Booster Gold, Chronos, Time Trapper.
Najpewniej to Watchman będą.
A black manty nie dadza.
Nie mówiłem tego ale się okazało że BM to tak naprawdę występuję w scenie gdy "zmieniamy pole bitwy" w Atlantydzie.
widocznie ta zmiana pola to bzdura, tak samo jak głos deadshota w zwiastunie, który nie by łw ogóle w grze (głos deadshota)
Injustice 2 – zobacz Supergirl w akcji
http://naekranie.pl/aktualnosci/injustice-2-zobacz-supergirl-w-akcji-1515877
Według imdb aktorzy (chociaż tu bardziej pasuje aktorki) będą podkładać głosy pod: Poison Ivy, Circe, Silver Banshee, Batgirl, Medusa, Astarte. Można przypuszczać, że skoro jest wprowadzona jakaś postać i przemówi, to powinniśmy nią zagrać, lecz po Mortal Kombat X to nie jest takie oczywiste. Było tak między innymi z Sareena i Li Mei. Na stronie są jeszcze wymienione Marishka i Verona. Sprawdziłem, że są to kochanki Drakuli i to właśnie jego spodziewał bym się jako postać, w którą możemy się wcielić. One raczej nie będą grywalne, ponieważ są to dwie podobne postacie oraz (z tego co znalazłem) będzie to ich debiut w DC. Szkoda, że nie wprowadzą wampirzycy, według mnie mają ciekawy wybór np: Dala, Nocturna, Bloody Mary i wiele innych. Jeszcze jedna ważna rzecz o której zapomniałem, oczywiście Flash będzie grywalny. Przecież był ukazany w pierwszym zwiastunie oraz jest z Batmanem na plakacie. Z innej beczki, w jedynce odpowiedniki postaci z innych wszechświatów były skórkami, może w dwójce będą również innymi postaciami dostępnymi w DLC wraz z dodatkową mapą z której pochodzą np: Nightmare Batman, Atomic Wonder Woman, Arcane Supergirl czy Mecha Superman.
Lista potwierdzonych postaci:
-Batman
-Superman
-Supergirl
-Aquamen
-Flash
-Grodd
-Arcticus
-Harley Quenn
-Deadshot
-Wonder Woman
-Blue Beetle
-Robin aka Damian Wayne
-Poison Ivy
-Bane
-Brainaic
-Darkseid (pre-order)
-Green Lantern (John Stewart, skórka)
-jeśli John jest, to jest też Hak Jordan
-Power Girl (skórka)
-Reverse Flash (skórka)
-Black Canary
-Swamp Thing
-Catwoman
-Cheetah
Zapomniałem o kimś? :)
https://m.youtube.com/watch?v=0rURfiHQWho
Scarecrow, Hal i Cyborg raczej będą w Injustice 2.
A Strach wygląda... Nawet ok.
Już potwierdzono 25 z 28 postaci: Aquaman, Atrocitus, Bane, Batman, Black Adam, Black Canary, Blue Beetle, Brainiac, Catwoman, Cheetah, Cyborg, Deadshot, Doctor Fate, Firestorm, Flash, Gorilla Grodd, Green Arrow, Green Lantern, Harley Quinn, Poison Ivy, Robin, Supergirl, Superman, Swamp Thing, Wonder Woman. Prawdopodobnie będzie jeszcze Scarecrow, a w Shattered Alliances Part 2 dostrzegłem Captain Cold, więc została jeszcze jedna. Prawie na pewno będzie to Joker lub Deadstroke, jednak mam nadzieje na Etrigana lub Creeper. Na stronie gry jest miejsce na 38 postacji, czyli Darkseid i 9 innych dodawane jako DLC. John Stewart, Power Girl i Reverse Flash będą skórkami, na pewno nie jedynymi.
A będzie 28? tylko tyle? :| znaczy, duzo ale myślałem że będzie ich z 40, na injustice2 stronie tak piszę. Chyba że tam są postacie które będą w grze, ale jako dodatkowe postacie, to ma sens.
Scarecrow na bank, bo już w mobilce jest. Na deathstroke'a raczej nie licz, bo Deadshot juz jest, a moja bardzo podobne do siebie ruchy. A kogo dadzą? Może Jokera, nie wiem, dużo opcji jest. Może Booster Gold?
Yep, już jest Captain Cold i Scarecrow.
Myślę że jeszcze będą ze 2 zwiastuny: ten z postacią, i ten finalny.
https://youtu.be/XTBCU7AxwKo
Update: (tak, wiem że o tym wiecie ale trudno)
Potwierdzono już w zasadzie wszystkie postacie, ostatnio Jokera.
A co do dlc, wiemy że będzie Starifire (!), Red Hood (czekalem, ale nie jak jakiś fanboy O RANY REDHOOD MUSI BYĆ BO TO TAKI BADASS I KJUL, BOON DAJ GO PLZ) i Sub-Zero. Plus, są pewnie jakieś postacie w tle jak Raiden czy Manta. Ale pewnie Boon trolluje, więc albo tylko polowa to prawda, albo trolluje w 100%.