PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611534}
7,0 3,3 tys. ocen
7,0 10 1 3316
Just Cause 2
powrót do forum gry Just Cause 2

czy jest ciekawa fabula, jaka grywalosc, czy gra wciaga? do czego mozna przyrownac ta gre? czy warto ja kupic?

kebi17

Nie warto kupić(chyba,że max 2 dychy),fabuła nędza,grywalność plus.Gra nie wciąga specjalnie tak,żebyś "nie mógł się oderwać",ale wracasz co jakiś czas żeby zaliczyć jakiś wyścig np.Fabułę zostawiłem na 2 misje przed końcem i robię "znajdki".W necie masz dużo modów do tej gry.Ja przedłużyłem ten chwytak i zainstalowałem moda na uzbrojone heli.

użytkownik usunięty
kebi17

Ma wiele minusów jak jazda samochodami czy fabuła ale wielkim plusem jest latanie helikopterami i samolotami, spadochronie oraz krajobrazy. Całkiem przyjemnie strzela się z helikoptera do wybuchających elementów baz wojskowych. Grafika jest ładna. Do modelu jazdy samochodem się nie przyłożyli ale do sterowanie samolotami daje zabawę na długie godziny - przelatywanie pomiędzy budynkami, mostami itp a wyspa i miejsc w których można coś zniszczyć jest bardzo bardzo duża. Większość miast i wiosek jest do siebie podobna ale często można natknąć się na ciekawe lokacje i ładne krajobrazy. Za niewielkie pieniądze można kupić.

ocenił(a) grę na 9
kebi17

Kupiłem tą grę za 10 zł w empiku. Nie wiedziałem czego się mogę spodziewać prócz ciekawej, wręcz bajecznie rajskiej grafiki. Ogólnie bardzo polecam, a za taką cenę to już w ogóle... Minusy: sterowanie samochodami, nużące szukanie paczek po miejscowościach i nieskończenie wiele pojawiających się znikąd wrogów kiedy to już wytoczymy małą wojnę. Ale grywalność i zabawa gwarantowana. Znajdziemy mnóstwo różnych pojazdów, samolotów, łodzi na ogromnej, zróżnicowanej mapie.