Uzyskać prawa do gry od LucasArts i tak spartolić grę! Tragedia! Jedyne co w tej grze jest
warte uwagi to Tryb Tańca, któremu też trochę brakuje. Ogólnie całość do bani. Mój
młodszy brat dostał grę na Dzień Dziecka, dziś jest na aukcji na allegro.
Może Ci nie pasuje i nie pasowała. Obecnie posiadam tą grę. Masz trochę racji! Przeszłam cały Tryb Tańca, w grze nie podobało mi się, że jest mało Yody, Hana Solo, Lei Origany-Solo, Vadera, Palpatina, Chewbacci i ogólnie wszystkich z trylogii!
Zamiast nich jest jakaś Marva, czy ktoś( nazywam ją Maravela). Niby mistrzyni Yedi, chyba w snach! Cały czas, jak zabijałam te droidy, nie-droidy i ona z nimi walczyła to oni do mnie lecieli! Jej umiejętności walki mieczem świetlnym...już moja babcia lepiej walczy, ale miotłom. Ale w sumie fajna mogliby do Przeznaczenia Yedi, albo zamiast niego dać trylogię GW! Mogliby też zrobić więcej układów tanecznych, dodać więcej planet, np.: Endor. A nie 3 planety i już koniec Przeznaczenia Yedi, nawet 2! Super, że zrobili Szał Rankora, ale 4 planety...:) No trudno się mówi! Twórcy się nie wykazali przy tworzeniu! Rozumiem, że niektórym nie chciałoby się grać w całą trylogię na Kinectie.
Ale to moja opinia! Każdy ma inny gust, inną opinię. Ale w sumie jest gra na Xbox360-Kinect, związana ze Star Wars!
Myślę, że się ze mną zgodzisz..
Nie mam zamiaru traktować poważnie opinii kogoś kto wszystkiemu stawia dziesiątki. Zawyżająca oceny debilka.
Po pierwsze nie jestem Debilem. Nie masz prawa mnie wyzywać. Po drugie nie wszystkim! Po trzecie masz coś do tego? Po czwarte mam prawo filmom, które lubię wystawiać takie oceny. Po piąte, ja bym tak nie wyzywała osób!
Debilizm – termin medyczny określający wrodzony stan upośledzenia umysłowego, który powoduje nieprzystosowanie społeczne lekkiego stopnia.
Dobra mogę się mylić...ale musisz przyznać wystawianie filmom i serialom jedynek, też nie jest dobrym rozwiązaniem!
Po za tym nie musisz traktować mojej opinii poważnie.
Nie jestem ani nie będę na Ciebie obrażona.
Chociaż niektórzy nie wiedzą, co tak naprawdę oznacza słowo "Debil".
Nie chcę Cię w tym pouczać, nie jestem twoim rodzicem.
Ale na przyszłość, potraktuj to, jako dobrą radę, a nie coś typu: "Co ona sobie myśli!?" itp, ale mógłbyś mieć świadomość co piszesz w "necie".
Mam nadzieję, że się dogadamy w tej kwestii.
Pozdrawiam!