To co robi Rockstar, jest po prostu żalosne. Leje na PC-towców ciepłym moczem, a wy zamiast zrobić to samo to płakusiacie ze RDR na PC nie wyjdzie. Nie rozumiem nie wydaja tylu gier żeby trzeba bylo sie odrazu posrać. Najpierw RDR, które nie wyjdzie na PC, a teraz L.A, które z tego co widze to bedzie niezoptymalizowanym portem z konsoli. Najzwyczajniej w świecie mają was w dupie ( teoretycznie mnie tez bo chociaz mam konsole to PC jest najwazniejsza platforma do grania i moja ulubiona) :)
wcale nie. może w polsce i PC jest najważniejszą platfomą do grania. Większość gra na konsole. Dlatego większość gier jest na konsole. Po to są konsole. No i dlatego rockstar ma w dupie pc, bo więcej zarobi się tylko na konsolach. pora kupić konsole
Chodziło mi że dla mnie jest Pc najwazniejsza platforma do grania. Na grach a konsole zarabia sie wiecej. Konsola jet maszynka wyspecjalizowana do grania. Zdaje sobie tez sprawe z tego ze w Usa konsola stanowi okolo 80% rynku. Chodzi mo o to ze chociaz takie firmy jak Ubi czy Rocksteady obsuwaja gry na PC to je wydaja i do tego dobrze zoptymalizowane. Chyba nie przeczytales mojego postu do konca tylko tak piszesz po zobaczeniu dwóch pierwszych zdan. Konsole mam (ps3), a pisze to bo Pc potrafi wyciagnać wiecej i np takie RDR które wyglada super bylo bu jeszcze lepsze na PC
Ameryka ma większość udziałów, a amerykanie to w większości idioci i zainstalowanie gry na PC sprawia im problem. Gra się zatnie, ale pojawi się jakiś błąd i od razu, że wersja na PC jest gówniana i niedopracowana, a gra w odstawkę. Konsole to duży wydatek, bo amerykanie są zdolni do zapłaty za udogodnienia w postaci wsadzenia płytki do napędu i grania, ale jak widać niektórzy Polacy też. Ja kiedyś kupię X360, tylko żeby zagrać w Alana Wake i Gears of War, bo te tytuły zostały niestety wydane tylko na tą konsolę.
Patrząc ze strony technicznej, to fightClub, pora kupić PC. Konsole coraz bardziej zostają w tyle i niedługo na smartphonach będzie można osiągnąć lepszą grafikę (chyba, że to już miało miejsce...). Poza debilnie prostym uruchamianiem gry bez potrzeby instalowania oraz paroma tytułami wydanymi jedynie na konsolę, nie warto kupować takiej maszynki. Fanboyom konsol pozostaje albo kupić PC, albo czekać na następną generację do ok. 2014r. Choć nawet wtedy grafika nie będzie lepsza od gier na blaszaki, bo te ostatnie już osiągnęły poziom grafiki następnej generacji konsol.
Najlepiej miec i konsole i Pc. Wtedy Po pierwsze mozna agrac w takie tytuly jak RDR uncharted i sporo wiecej. Po drugie masz wtedy wybór albo pad i tv albo klawiatura i monitor 23 cale
Drugi wybór i tak niewiele zmienia. Przecież są pady do PC i ja właśnie z niego korzystam grając w takie gry jak np. Assassin's Creed.
Ale po co mi taki monitor? Nie mam się specjalnie komu chwalić, więc wolę mniejszy ekran.
Mowie o tym ze jak masz konsole to siadasz przed TV wiekszym od monitora przy kompie. To jest ten drugi wybór :)
Nie zrozumiałem twojego postu w ogóle. Moim zdaniem na konsoli Ps3 grało się wspaniale do tej gry jest wymagany pad z sixaxsisem i dobre nagłośnienie, jak dla mnie granie na pc w takie gry jak L.A. i AC na kompie jest dla mnie nie możliwe.
Ja nie powiedzialem, ze na konsoli gra sie slabo w tego typu gry bo gra sie bardzo dobrze. Chodzi mi o to ze PC-towcy dostaja produkt od Rockstara albo pół roku po premierze albo nie dostają wcale, a np takie RDR jest super i wiele ludzi chcialoby zagarac w to na PC a Rockstar ich olewa, a PC-towcy zamiast robic to samo to płacza ze Red dead redemption nie wyjdzie na ich platforme :)
Przy najniższych ustawieniach graficznych nie da się przejść uliczki to jakiś koszmar! Lepiej mi chodzi piękny far cry 3 na maksymalnej grafice - ultra... Straciłem tylko czas ale zdecydowanie łatwiej zdobyć cracka niż spolszczenie do tej gry. Odradzam zakupu oryginału na PC chyba że zamiast komputera masz potwora z 64 bitowym system ale lepiej ściągnąć l.a.noire pirata i sprawdzić czy warto w moim przypadku gra się nie sprawdziła... oj nie
Mam oryginal ze steama
Specyfikacja: - 4rdzeniowy procesor, 4 Ramu i...Radka 4850, a zatem wiekowa karte graficzna.
Aby cieszyc sie gra musialem zmienic opcje cieniowania - z quality na balanced. Reszta praktycznie na full, no poza antyaliasingiem.
Sprawdz sam, pewnie pomoze. Oczywiscie, gra czasem zwalnia, ale minimalnie.