PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611198}
8,0 5,3 tys. ocen
8,0 10 1 5256
L.A. Noire
powrót do forum gry L.A. Noire

Znowu jakieś GTA z innym tytułem i facetem? Mam już tego dość.

KiKfilmOWIEC

Idź potrollować gdzie indziej. :)

AndNowWeKiss

Nie mam gdzie, wolę tu, bo na filmwebie jest więcej normalnych ludzi. O widze że kolejny fan łażenia po mieście i zabijania ludzi.

użytkownik usunięty
KiKfilmOWIEC

Gra po za tym, że jest sandboxem ma niewiele wspólnego z GTA.

nie oszukujmy się podobieństw jest sporo bo w pewnym sensie jest to nowy przepis na gta, z inną rozgrywką itp. ale od razu widać że to robota rockstara.

Grałem 5 minut u kolegi gra jest piękna! :p
chociaż czy jest grywalna czy nie to już kwestia osobista.

użytkownik usunięty
bibbobibowski

Rockstar jest tylko wydawcą, producentem zaś Team Bondi. Podobieństwa owszem, ale to znajdziesz w każdym innym sanboxie (choćby InFamous czy RDR). Gra jest nastawiona głównie na śledztwa (swoją drogą niesamowity jest ten capture twarzy) i ma liniową fabułę, która ciągnie wszystko do przodu. W GTA czy wspomnianym wcześniej Red Dead Redemption, było znacznie więcej swobody, oraz możliwości wykorzystywania otoczenia. Z drugiej strony podoba mi się ta odmienność. Gierka b. dobra, od czasów Jacka Orlando i Hopkins FBI (choć to inne typy gier, ale z motywem detektywistycznym) dawno tak się nie bawiłem.

ocenił(a) grę na 10

Liniowa fabuła? Zagraj pierw, a potem oceniaj. W żadnej grze nie widziałem tylu alternatywnych dróg do przejścia danej misji.

użytkownik usunięty
Demotrix

możesz najpierw przeczytaj ze zrozumieniem co napisałem bo widzę, że masz z tym problem

ocenił(a) grę na 9

Podobieństw jest tyle co dajmy na to Herosa 3 z jakakolwiek porodukcja Wladcy pierscieni. Jest to ZUPELNIE co innego (mylnie szufladkowane poprzez wydawce oraz big american city..)

ocenił(a) grę na 8
KiKfilmOWIEC

trollu. Ta gra nie ma nic wspolnego z GTA pozatym ze mozna jezdzic autem po miescie ale jakby nie bylo tej opcji to gra nadal byla by zajebista