NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zobacz nowy temat do bitwy pięciu armi. Coś o lego. A jurassic world wyjdzie na czerwiec. Marvel's Avengers wyjdzie na jesień.
Skąd wiesz?
Bo ja wiem ale czy ty wiesz i skąd?
Mam nadziję że Tt games poinformuje o tym na filmwebie
http://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/news/warner-bros-to-car ry-on-making-lego-video-games-until-2016-1916339.html
To, i jeszcze wielee innych stron tak pisze.
A ja czytałem na jakiejś stronie, że ostatnią grą nie będzie ,,LEGO Marvel's Avengers" tylko jakiś legutkowy odpowiednik gry ,,Disney Infinity".
Ja bardzo czekam na grę! Bardziej niż na ,,LEGO Jurassic World". Wiadomo coś o jakiś pokazach lub zwiastunach gry?
Dzięki, że mówisz, bo jestem bardzo ciekaw. Przy okazji, skoro gra jest jesienią to jak myślisz, czy wydadzą ją w listopadzie, czy też wcześniej?
Raczej w listopadzie. Może na październik dadzą.W ogóle skoro dadzą 3 gry lego i w tym roku, to ustanowienie gier lego powinno być takie:
1 gra: koniec lutego,marzec
2 gra: koniec czerwca,początek lipca
3 gra: koniec października,listopad
Raczej według mnie na grudzień. Trzeba odpocząć od Lego D.
Gdyby gry lego miałyby odpowiednią przerwę od siebie ( Nie to co w 2014. Musieliśmy czekać prawie 8 miesięcy na Batmana 3 po Hobbicie.) powinno być tak:
1 gra:marzec
2 gra:czerwiec
3 gra:koniec paździefnika,listopad
Tak naprawdę dają nam 4 gry lego z ninjago,ale to tylko na przenośne konsole. Ja liczę tylko te na konsole i komputer. W 2013 była tylko jedna gra lego:z Marvelem. A tak naprswdę dodtaliśmy... 4!
Dlaczego? W marcu i kwietniu dostaliśmy grę na Wiiu City Undcercower a.k.a. GTA i jej kontynuację na kwiecień : The Chase Begins,która wyszła też na 3NDS/3DS. Była jeszcze jedna gra na wakacje zapomniałem o niej. Do piero później dostaliśmy Lego Marvel.