Którym zarażonym najfajniej wam się gra?
Ja ogólnie strasznie lamię wszystkimi, ale najmniej chyba smokerem i hunterem :D.
Ulubiony Boomer,obleśny tłuscioch ale w sumie każdy ma "to coś" w sobie na swój sposób. :) Witch tez zajebista, bo budzi popłoch jak startuje.
Nienawidzę Jockeya,trudno go trafić,ale dzwięki wydaje najlepsze ze wszystkich zainfekowanych.
Gadanie dzieciaka... nie ma lepszych i gorszych zainfekowanych są poprostu mniej i bardziej przydatni w danym momencie bezapelacyjnie chargerem można zrobić największą zawieruchę na niektórych mapach czy w trybie poszukiwacz kończąc rozgrywkę zanim się zacznie. jednak nic nie sprawia że dzieci rage'ują gdy przyblokowane przez zombie zaatakuje je spitter ale i samym jockejem nieraz można przesądzić o życiu całej grupy np wskakując w grupie zboomowanych na najżywotniejszego zanim reszta załapie o co chodzi będzie leżeć za rogiem budynku. można nim wymiatać uwierzcie mi ;) obczajcie gameplaye na yt
Tutaj całkowita racja:
http://babenana.deviantart.com/art/before-infection-VI-spitter-148650267
Patrze na spitterkę przed infekcją, potem po... Ludzie! Na całe życie obrzydziliście mi słowo "laska"!