PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611175}
7,7 6,5 tys. ocen
7,7 10 1 6512
Left 4 Dead 2
powrót do forum gry Left 4 Dead 2

Którym zarażonym najfajniej wam się gra?
Ja ogólnie strasznie lamię wszystkimi, ale najmniej chyba smokerem i hunterem :D.

ocenił(a) grę na 10
macren7

Od 1 najbardziej polubiłem smokera. W 2 doszedł jeszcze charger i spitter.

ocenił(a) grę na 10
Persie10

Ulubiony Boomer,obleśny tłuscioch ale w sumie każdy ma "to coś" w sobie na swój sposób. :) Witch tez zajebista, bo budzi popłoch jak startuje.
Nienawidzę Jockeya,trudno go trafić,ale dzwięki wydaje najlepsze ze wszystkich zainfekowanych.

ocenił(a) grę na 9
Detoksynator

Gadanie dzieciaka... nie ma lepszych i gorszych zainfekowanych są poprostu mniej i bardziej przydatni w danym momencie bezapelacyjnie chargerem można zrobić największą zawieruchę na niektórych mapach czy w trybie poszukiwacz kończąc rozgrywkę zanim się zacznie. jednak nic nie sprawia że dzieci rage'ują gdy przyblokowane przez zombie zaatakuje je spitter ale i samym jockejem nieraz można przesądzić o życiu całej grupy np wskakując w grupie zboomowanych na najżywotniejszego zanim reszta załapie o co chodzi będzie leżeć za rogiem budynku. można nim wymiatać uwierzcie mi ;) obczajcie gameplaye na yt

macren7

tanka ;p

ocenił(a) grę na 8
macren7

Jockey'em :)
A najlepszy tryb rozgrywki w L4D2 to "Poszukiwacz".

The_BiLeK

Mi się najlepiej gra hunterem i tankiem chociaż resztą zarażonych też nie gardzę.

macren7

A dla którego zarażonego głos podkłada Mike Patton?

ocenił(a) grę na 10
Neithan138

Dla Tanka

ocenił(a) grę na 8
macren7

Spitter

ocenił(a) grę na 10
Luke_92

No taa, spitter przed infekcją była fajną laską ;)

ocenił(a) grę na 7
Detoksynator

Tutaj całkowita racja:
http://babenana.deviantart.com/art/before-infection-VI-spitter-148650267

Pieniak3

Patrze na spitterkę przed infekcją, potem po... Ludzie! Na całe życie obrzydziliście mi słowo "laska"!

ocenił(a) grę na 7
ciamciaramcia09

Nie ma za co ;)

ocenił(a) grę na 10
macren7

bumerem kalusem oczywiście

ocenił(a) grę na 10
electriz

bumerem kalusem polecam

ocenił(a) grę na 10
Jacklul

Kalusem?

macren7

najłatwiej zdobyć punkty spitterem tym samym najwięcej odebrać najwięcej życia ;) tank też fajny jednak zawsze denerwuja mnie inni gracze komentujący moją gre :|