PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10018420}
7,9 596  ocen
7,9 10 1 596
Lies of P
powrót do forum gry Lies of P

6,5/10

ocenił(a) grę na 7

Na start: grało się ogólnie miło do pewnego momentu, aż nie dostałem pierwszym zbugowanym questem na twarz. Końcówka gry nie jest tak dopracowana jak początek.

Kilka questów opcjonalnych jest źle zbudowanych- przedmioty jednorazowe potrzebne do ich wykonania można zużyć zanim dostanie się questa.

Ostatni Boss jest wkurzający, bo jest za mało sposobów na jego zabicie. Wcześniejsze bossy są dużo łatwiejsze i można wykorzystać arsenał broni na najróżniejsze sposoby, tutaj przez moveset jest się mocno ograniczonym w zasadzie do trzech opcji.

Gra jest ogólnie bardzo łatwa dla weteranów Sekiro i Dark Souls. Powiedziałbym, że coś jak Elden Ring, może nawet ciut łatwiejsze.

Gra z potencjałem na 8/10, ale wymagałaby poprawy questów i reworku kilku bossów, żeby było ciut trudniej przed ostatnim bossem.

ocenił(a) grę na 8
Sarkastyczny

Dzisiaj właśnie ukończyłem. Ostatni boss rzeczywiście sprawiał kłopoty, ale przestał, kiedy odkryłem, że wiele jego najpotężniejszych ataków można po prostu... obejść. Nawet nie robić uników czy sprintować, tylko po prostu spokojnie zejść mu z drogi. Wtedy trochę traci na sile. Gra moim zdaniem na 8.5/10.