Wie ktoś kiedy można się spodziewać następnego epizodu? Pierwszy zrobił naprawdę dobre wrażenie i był dobrym wstępniakiem do całej historii. Zapewne wszystkie 5 epizodów są już gotowe, a daty ich udostępnienia będą podyktowane sprawami finansowymi.
Rzeczywiście dobry odcinek, nie spodziewałam się że tak mi się spodoba (trochę zbyt krótki ale cóż :)) Dokładnej daty jeszcze nie znamy, ale z pewnością będę śledzić ich tweetera dla informacji.
Epizody mają wychodzić co ok. 6 tygodni. Drugi ma wyjść w marcu, ale dokładnej daty brak.
Ponoć nie do końca są gotowe, bo gracze mają jeszcze do pewnego stopnia wpłynąć na kształt pozostałych odcinków.
Świetny odcinek 1. im dalej się zachodzi tym bardziej wciąga i intryguje a motyw z podróżą w czasie jest the best. Z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy :). Pozdrawiam.
Aż nie mogę się doczekać, to pierwsza gra od dłuższego czasu, która w jakiś sposób mnie wciągnęła i przede wszystkim zmusza mnie do jakiś rozważań, za co ma ogromnego plusa. Oby kolejny odcinek był na tak wysokim poziomie jak pierwszy, a może nawet jeszcze lepszy!
Dodatkowo ma bardzo klimatyczny soundtrack, który w połączeniu z dźwiękami otoczenia wypada rewelacyjnie.
14 marca to jest sobota więc odpada, ja bym bardziej była pewna 13 marca (czyli piątek), ale i tak musimy poczekać na oficjalną datę od twórców, ostatnio stwierdzili, że epizod 2 na pewno wyjdzie przed końcem marca, o tym to już każdy wiedział :P
Oficjalnie potwierdzono, że będzie 24 marca, a epizody wychodzą w odstępie 7-8 tygodni :)
Spodziewałam się bardziej daty 20 marca, ale i tak nie jest źle, mam tylko nadzieję, że na mojej PS3 pogram już we wtorek, a nie będę musiała czekać na aktualizacje Stora 25 marca :( które pojawiają się w okolicach 17!!! Ale chyba nie, w końcu potwierdzili, że wyjdzie wtedy na wszystkie możliwe platformy. Mam tu bardziej na myśli też gry Telltale, które na konsolę wychodzą dzień później :)
Mam tylko cichą nadzieję, że epizod 3 ukaże się w równym 6 tygodniowym terminie, zważywszy na ploty, jakie są o tym epizodzie (a właściwie to sceny :D) to już zacieram rączki :P
Zostało potwierdzone, że epizody będą się pojawiać co półtora miesiąca: trzeci będzie 5 maja, czwarty 16 czerwca, a piąty 28 lipca. A tak w ogóle to co to za ploty/sceny, bo jestem bardzo ciekawa?