PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720567}
8,6 19 tys. ocen
8,6 10 1 18668
Life is Strange
powrót do forum gry Life is Strange

2 dni temu został zapowiedziany serial na podstawi Life is Strange (http://pl.ign.com/life-is-strange-1/6219/news/nadchodzi-serial-aktorski-na-pods tawie-gry-life-is-strange). Co o tym myślicie? Ja mam nadzieję, że serial będzie rozszerzał historię opowiedzianą w grze, a nie będzie tą samą historią tylko, że w formie serialu. Mimo, że niczego jeszcze praktycznie nie wiadomo to cieszę się, że coś takiego powstanie, szczególnie, że serial został zapowiedziany w tym samym dniu, w którym skończyłem 5 epizod :)

ocenił(a) grę na 8
Makoko

Też kilka dni temu trafiłam na to info i świat mi zawirował :D
Od dawna marzył mi się film/ serial na podstawie tej gry i ktoś postanowił się za to zabrać. Obawiam się tylko tego, że może on zostać bardzo brzydko zniszczony i stanie się jednym wielkim pośmiewiskiem. Oby tak nie było.
Co do fabuły - a mi się właśnie marzy, aby wszystko szło tak jak w samej grze. Od początku do końca, może wprowadzając kilka małych zmian, aby zakończyć całą historię poprzez poświęcenie Chloe. Tak, wiem, to przyjaciółka ale dramatyczne zakończenia są cudowne i prawdopodobne przez to serial zostałby zapamiętany na bardzo długo. Albo znienawidzony ale to nieuniknione nawet wtedy, gdyby poszło po drugiej opcji. Zawsze komuś się nie spodoba.
Martwi mnie tylko kwestia cofania się w czasie. W tym momencie chyba moja wyobraźnia nawala ale jakoś nie potrafię sobie wyobrazić tego jak to zaprezentować, aby wyszło ładnie. Tak czy inaczej czekam :)