PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720567}
8,6 19 tys. ocen
8,6 10 1 18751
Life is Strange
powrót do forum gry Life is Strange

Świetne recenzje i zachwyt graczy skłoniły mnie do zagrania w Life Is Strange, jednak muszę przyznać, że bardzo się rozczarowałam. Nie rozumiem, co ludzi tak zachwyca w tej grze. Dla mnie jest dość nużąca i męcząca. To bardziej (średniej jakości) animacja, gdzie czasami mamy możliwość wyboru co ma powiedzieć/zrobić bohaterka. Ja od gry oczekuję czegoś zupełnie innego, więc z tym tytułem się żegnam. Szkoda, bo liczyłam na wiele godzin wciągającej rozgrywki.

CzerwonyKaktus

Na dziurę ten komentarz.

użytkownik usunięty
CzerwonyKaktus

"To bardziej (średniej jakości) animacja, gdzie czasami mamy możliwość wyboru co ma powiedzieć/zrobić bohaterka."

Przespałaś rozwój gatunku? :P Przypomnę, że od premiery Fahrenheit mamy takie interaktywne filmy, które nie wiem czemu określa się grami przygodowymi. Choć LiS właśnie i tak zapewnił sporo zagadek w stosunku do czegokolwiek od np Telltale. Jak dla mnie bomba, ale trzeba takie gry po prostu lubić.

CzerwonyKaktus

zgadzam sie w 100 % gra jest tak nudna że prawie zasnęłam, nie wiem może jakies nastolatki się tym fascynują i mają prawo choć szkoda że nad takim badziewiem ktoś ślęczy, żadnej akcji żadnego zaskoczenia, oklepane tematy, dobrze że kupiłam tylko 1 epizod

ankha74

Nie dziwię się że nie miałaś żadnego zaskoczenia skoro tylko 1 epizod kupiłaś

użytkownik usunięty
ankha74

nie dziwię się że nie miałaś żadnego zaskoczenia,jakby nie patrzeć 1 epizod jest po to by wprowadzić gracza do fabuły gry a do tego moim zdaniem ocenianie gry po zagraniu jej 1/5 mija się z celem

ocenił(a) grę na 10
CzerwonyKaktus

Nie jest to widocznie gra dla Ciebie. Tak samo jak nie dla każdego jest League of Legends czy GTA.
Dla mnie gra jest zupełnie czymś innym i naprawdę fenomenalną rozgrywką. A lata liceum bo na gimnazjum się nie załapałem mam dawno za sobą.

CzerwonyKaktus

Dla mnie gra jest genialna, ja po Walking Dead zakochałem się w tym gatunku i każde przeżycie tego typu przygody którą w mniejszym bądź większym stopniu sobie sami kreujemy to dla mnie rarytas! :) Ty oczekujesz czegoś innego a ja dostałem w 100% to co chciałem, ile graczy tyle gier :)