Gra to nie porozumienie. Spodoba się nastolatkom i tym, którzy po 15 min nie będą chcieli wyłączyć i wyrzucić z dysku tej gry. Połączenie efektu motyla z serialem dla dzieci. Po 15 min zaczęła mi opadać głowa. Większej nudy nie widziałem od bardzo dawna. Lepiej poświęcić czas na jakikolwiek film o podróżach w czasie, bo nawet najgorszy film z tej kategorii będzie ciekawszy od tego tworku. Nie jest to prowokacja, o co zapewne zostanę posądzony oceniając tak surowo grę ze średnią 8.5 a jedynie subiektywne zdanie.
Nie zgadzam się (ja mam 19/20) Początek faktycznie może wydawać się nudny ale czym dalej w las tym ciekawiej i bardziej skomplikowanie.
A i się mylisz filmy znam gorsze ale mam chyba inny gust.
skoro nie jest to prowokacja to muszę cie zmartwić, bo zamiast mózgu masz goowno i sieczkę tępa dzido
Koles ma racje, to jest gra dla bab i pedalow, ciekawe do jakiej grupy sie zaliczasz. ,<Radace> nie brzmi na nic damskiego wiec pewnie jestes z tego drugiego sortu, ktory za 15 lat zdecyduje sie na zmiane plci, bo zrozumie, ze i tak czul sie kobieta przez cale swoje zycie.