PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720567}
8,6 19 tys. ocen
8,6 10 1 18692

Life is Strange
powrót do forum gry Life is Strange

Od tej produkcji oczekiwałem dobrego interaktywnego serialu gatunkowo spokrewnionego z ambitnymi teen dramami .Gorąco liczyłem na wciągająca fabułę i dużo charakterystycznych postaci oraz obawiałem się,że jak usiądę to pochłonę wszystkie epizody na raz.Tak się nie stało ponieważ dostałem okropnie nudne trzy pierwsze epizody których nie zrehabilitowały dwa końcowe,będące najwyżej średnimi.Gra co chwila mówiła mi co będzie miało konsekwencje i jak dla mnie zabija to ogromną ilość frajdy.Największym plusem była główna bohaterka,którą dało się naprawdę polubić.Do mniejszych zalet zaliczył bym cieszące michę nawiązania do popkultury oraz niezła muzyczkę.

1
kuba96_filmweb

No cóż, to wyłącznie subiektywna ocena ale nudna fabuła? No ty chyba w inną grę grałeś :D
Co prawda Epizod Pierwszy to rzeczywiście całkiem nudnawa część, jednak od 2 w górę... Nic dodać nic ujać.
Też LIS to gra w którą trzeba się wczuć a nie przejść bo "a, nudzi mi sie"

PanSmith

Wiadomo, są gusta i guściki, może za jakiś czas znowu sięgnę i odkryje to co większość graczy wychwala.Szanuje, że stanąłeś w obronie produkcji którą lubisz, to się ceni.Pozdrawiam cieplutko