PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606824}
8,2 20 tys. ocen
8,2 10 1 20443
Mafia II
powrót do forum gry Mafia II

Grał ktoś w DLC ?? Cholernie mnie wkurza ten ogranicznik czasowy, próbuje rozwalić dwa sklepy
kitajcom. Amunicja się kończy bo policja z całego chyba kraju się zjeżdża i same bronienie się
przed nimi zabiera mase czasu a gdzie dojazd i rozwalanie sklepu. Normalnie się nie wyrabiam,
może mi ktoś podpowie sposób jak to zrobić.

Mateo_SF

Najpierw rozwalasz kitajców, najlepiej jakby obok nie było policji. Wchodzisz do sklepu, chowasz się w przebieralni w razie jakby wpadła policja i strzelach, jak jest czystko rozwalasz sklep, gdy jesteś ścigany kradniesz jakieś ubranie i to samo robisz w drugim sklepie. Czasem ewentualnie jest dobrze, gdy policja sama strzela do wrogów, tylko wtedy musisz mieć schowaną broń.

frankmartin

Dzięki kolego, zrobiłem już to nawet pare razy ale miałem gre uszkodzoną i save mi niszczyło więc to i tak bez sensu było, odinstalowałem. Czekam na jakąś lepszą wersje albo na ps3 sobie kupie.

Mateo_SF

A przez steam nie da rady ściągnąć płyty tej, którą kupiłeś? Miałem tak kiedyś z nfs-em i przez origin pobrało mi płytę.

frankmartin

Właśnie na piracie grałem, Mafia 2 nie zasługuje żeby ją kupić niestety, nie umywa się do 1 części.

Mateo_SF

Teraz jest w empiku za 30 zł + 25 za dodatek.