Extended Cut ukaże się za darmo na wszystkich platformach już 26 czerwca, a więc za kilka dni! Wyjątkiem jest europejski PlayStation Network, gdzie DLC ukaże się 4 lipca. Przygotujcie do tego czasu wolne miejsca na swoich dyskach, ponieważ dodatek będzie ważył około 1,9 GB.
Dzisiaj ukończyłem "trójkę" i powiem, że jestem troche rozczarowany. Wiele elementów pozostało bez odpowiedzi i mam nadzieję, że w Extended Cut je uzyskam. Nie mogę się doczekać.
Ja również mam taką nadzieję, bo końcówka była wdłg mnie jakaś taka dziwna, niedopowiedziana z lukami. Pozdrawiam
obejżałam, jestem wściekła, 20 minut tego co było i 2 minuty nowych dodatków... porażka po całości, dalej nie wiem jak shepard przeżył, czemu nie lecieli na ziemie.... porażka.... jakie sa wasze odczucia
No w sumie to nie jest źle, chociaż mogłoby byś więcej fajerwerków. Teraz to "nowe" zakończenie jest mniej mroczne, a bardziej cukierkowe. Spoko jest 4. Ja osobiście wybrałem zniszczenie i wydaje mi się że Shep przeżył tylko go nie odnaleźli, no ale mogę się mylić wątek nie został dopowiedziany, kończy się na "oddechu".
Btw. ciekawe kto będzie bohaterem w 4 i z kim przyjdzie się zmierzyć.