Wiem, że można, a miałem z nią romans w ME2 tutaj wszystko z nią idealnie robiłem i nic z tego :/. Jaki w ogóle mamy na to wpływ kto przychodzi do nas pod koniec? W każdej rozmowie z członkiem wybierałem opcję Paragona i akurat przypadła mi Liara, ale z jakiego powodu? Według rozmowy godziłem się być z każdą partnerką :P.
Ogólnie jakoś słabo wątek romansu wypadł w tej części...Mirandę przez całą 3 część widziałem może z pięć razy.
Miałem romans z Ash w ME i z Mirandą w ME2, w ME3 tak jakby leciałem "na dwa fronty" bo i jednej i drugiej mówiłem, że coś z tego będzie :D W pewnym momencie gry (na pewno po tym jak gadamy z Mirandą przez telekom dla widm na cytadeli) na prywatnym terminalu pojawiła się wiadomość, że Miranda chce się spotkać na cytadeli, była w jednym z apartamentów w przestrzeni publicznej prezydium. Mówiła głównie, że żałuje że kiedyś tam chciała wszczepić Shepardowi chipa kontrolnego i teraz tego baaardzo żałuje, pod koniec rozmowy pojawiła się opcja rozmowy w stylu "zamknij się i pocałuj mnie" no i stało się.
Też to miałem poza tą kwestią (zresztą nagrałem walkthrough na youtubie więc mogę udowodnić) :/.