Jak odblokować wszystkie trzy zakończenia: kontrola, zniszczenie i synteza. Bo ja jak pierwszy raz przechodziłem trylogię to miałem wszystkie trzy dostępne do wyboru. A teraz zainstalowałem to Extended Cut i znowy przeszedłem wszystkie trzy części ale wybrać mogę tylko kontrolę lub zniszczenie. Za cholerę nie wiem od czego to zależy. Zaznaczam że, w obu przypadkach decyzję miałem takie same. Za pierwszym razem grałem w multi, terzaz nie. Z góry dziękuje za odpowiedź.
Zakończenia odblowowywane są wraz z ilością zdobytych flot podczas grania w 3 czesc. im wiecej masz tym więcej opcji masz i inne zakończenia możesz mieć. więc jeśli tylko szybko przechodzisz misje to bedziesz miał jedno zakonczenie ( zniszczenie ). powyzej bodajze 4-4.5k dostajesz drugie , powyzej 5.5-6 dostajesz trzecie. wraz ze wzrostem rowniez filmik moze sie inaczej skonczyc ( no masz niby silniejsza armie ) ale tak czy siak zakonczenie nie wiele sie rozni. Wraz z nowym DLC dochodzi 4 zakonczenie - DENIAL. jak je zdobyc nie stety nei wiem ;p ale jak ci sie nie chce - youtube ci pomoze ;p
Jeśli robisz tylko główne questy i Mass Effect 3 jest twoją pierwszą grą to się nie dziw, musisz zebrać trochę flot skanując planety i podwyższać "gotowość bojową" podejmująć różne decyzje w grze, ale i tak będzie trudniej ponieważ pewnie, bo nie grałeś w poprzednie gry. Decyzje w poprzednich grach też mają wpływ na wysokość gotowości bojowej.
Wszystkim dziękuje za odpowiedzi. Przeczytałem też przed chwilą o tym w poradniku. Dzięki