PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611395}
8,0 9,6 tys. ocen
8,0 10 1 9593
Max Payne 3
powrót do forum gry Max Payne 3

http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2011/47/max-payne-3-jest-pierwszy-gamepl ay-stary-dobry-max-wcale-nie-zginal

ocenił(a) grę na 9
neo_angin

Po obejrzeniu tego gameplaya moje obawy o Maxa odeszły w niepamięć !

Ballbreaker

Dokładnie tak samo. Nawet dodałem do oczekiwanych.

ocenił(a) grę na 9
neo_angin

Nie ma co dużo opisywać, obejrzyjcie gamplay, rozwieje wszelkie wątpliwości i obawy związane z Maxem :P

ocenił(a) grę na 7
neo_angin

Bullet time w wykonaniu grubego Maxa wygląda śmiesznie
Krwawy owszem co jest fajne, modele postaci i fizyka gry także się zmieniła ale osadzenie akcji gdzieś w Ameryce Płd to strzał w stopę
Dopóki gra trzymała się NY była świetna, teraz robi się z tego powoli długa seria z niekoniecznie ciekawymi nowymi rozwiązaniami
Co z tego,że ulepszyli bullet time jak to nie ten sam Max?

katedra

To jest tylko jeden z rozdziałów. Prawdopodobnie będę retrospekcje uwiarygadniające jego "Przemianę".

ocenił(a) grę na 3
neo_angin

W dupe niech sobie wsadzą tą retrospekcje. Już i tak wiadomo jak to będzie. Max pije i jest na dnie, po całej akcji znowu pije i opowiada od początku jak trafił do chwili obecnej. Dopuki ma włosy jeszcze to jakoś wygląda, najlepiej jednak jak akcja jest w NYC i tu czuć cudowny klimat wspaniałego Maxa, ostatnaia akcja to rzut butelką i depilacja. Gra będzie niewątpliwie wykonana genialnie ale Max Payne to będzie tylko w połowie. W dodatku zrezygnowali z komiksów.

ocenił(a) grę na 8
Szajba

Ja też skłaniałbym się za podtrzymaniem nowojorskiego klimatu, ale mimo wszystko MP3 to pierwsza gra od kilku lat, która mnie naprawdę zainteresowała czymś innym niż tylko grafiką.

Technologie z silnika Euphoria nareszcie znajdą prawdziwe zastosowanie, zastępując tandetnego ragdolla.

ocenił(a) grę na 7
neo_angin

2:05 z tego gameplaju ratuje, jest NY jest śnieg i tego się trzymajmy