Jakaś masakra z tym Maxem Paynem 3. Najpierw jedna wersja do dupy, 25 gb do kosza, potem
druga ok, instalacja spoko, gra się odpaliła i pograłem, ale postać Maxa się zacina, cała gra
chodzi dobrze a Max Payne to jakiąś tragedie odstawia, przy podnoszeniu broni najbardziej i przy
bullet time. Raz nim skoczyłem ze schodów i zaciął mi się przy samej ziemi w dziwnej pozycji,
mogłem nim obracaći strzelać ale nie chciał wstawać. Wie ktoś jak to rozwiązać, grać się nie da
po prostu.
Kupić oryginalną wersję? Swego czasu ma muve.pl Max Payne 3 był za 24zł... to naprawde niedużo jak za tak dobry tytuł.
Widzisz, wydaje mase kasy na orginalne filmy, mam ponad 270 tytułów nie kupowanych z gazet i nie stać mnie na gry, dlatego ściągam, ale naprawdę robie to rzadko w porówanianiu z niektórymi, np grę zanim ściągne to mija jakieś 5-6 miechów albo dłużej od premiery. A nie chcę kupować gry do której nie będe wracał.
To kup jedną i wymieniaj sobie na inne, chociażby na gametrade.pl. Do filmów tez przestaniesz wracać. Na dzisiejszych telewizorach kaset vhs już się nie da oglądać bo nic nie widać, a dvd wyglądają kiepsko. Na kolejnej generacji telewizorów, filmów dvd nie będzie dało się oglądać, bo nawet bluraye wyglądają na nich kiepsko. A TV wcześniej czy później trzeba zmieniać, także kupowanie filmów też nie ma większego sensu:)
Zależy na jakim Tv kolego.Mam plazmę 50 i VHS wygląda całkiem spoko .Oczywiście nie jest to hd ale da się oglądać.Jak się ma LEDowy szmelc to cóż zostaje tylko blu ray .
A oglądaj sobie vhs na 50 calach, nikt nie broni. Dla mnie to nie jest żadne oglądanie. VHS i DVD zostały stworzone pod telewizory kineskopowe, po co się oszukiwać. Można tez kupić porsche i wsadzić do niego silnik poloneza, pewnie będzie jeździł całkiem spoko.
Trudno. Gry, to nie artykuł pierwszej potrzeby i nikt ci przecież w nie grać nie każe. Może zrób tak, jak ja to robię: poczekaj, aż gra stanieje i kup używaną, a problemy powinny się skończyć.
Tak tylko najlepsze jest to że Ci co mają orginały też mają takie problemy, ja dzieuje kupić gre za nie wiadomo ile i jej nie odpalić lub mieć problem z graniem, mam kilka orginalnych gier w tym GTA 4, reszta jakieś tanie ekstra klasyki itp. A filmy po prostu kocham kupywać, miałem kolekcje VHS przebolałem ich wycofanie i wymieniłem na DVD więc wymienie i DVD jeśli zajdzie taka potrzeba,
Jaką mam gwarancje że orginał mi nie sprawi takich problemów co pirat. Jeśli ktoś mnie zapewni że będzie ok to odżałuje i kupie ten crap rockstara. Naprawdę rockstar skupia się na pierdołach zamiast porządnie coś zrobić to ładują kase w zabezpieczenia i potem człowiek który kupi orginał się buja tak jak to było z gta 4 a piraci i tak to złamią prędzej czy później. Jak oni spier... GTA V to osobiście ich ...
Skoro uważasz, że to crap, to po cholerę w ogóle chcesz rozważać jego kupno? Gram na Xboxie 360 i spędziłem z MP3 kilkanaście godzin: prez ten cały czas gra ani razu się nie zawiesiła, ba, nawet żanych drastycznych spadków animacji nie zauważyłem. Nie mam i nie miałem z ta grą żadnych problemów - może mam jakąś szczęśliwą kopię, nie wiem. Na moje oko, to opinia o awaryjności MP3 pochodzi głównie od ludzi grających na szajsie pobieranym z torrentów. Nie dość, że kradną, to później mają jeszcze czelność marudzić i mówić, że producenci spieprzyli grę - niebywałe! ;P Ja tam w ogóle nie korzystam z "piratów" i wszystkie moje "oryginałki" śmigają jak się patrzy;) Większość gier można kupić za grosze - im dalej od premiery, tym taniej - więc po co psuć sobie nerwy lipnymi kopiami?
Nazwałem crapem tylko dlatego że mnie denerwuje to że nie działa mi. Sama gra jest w porządku, może za dużo efektowna ale ok. Co do marudzenia, mam gta 4 orginał i też miałem z nim nie lada problemy, raz musiałem to sckrakować żeby odpalić, być może kupię orginał ale jak on będzie miał identyczne problemy to się zdenerwuje.
Ja ci mówię, że to pirat szwankuje, a nie gra jest skopana. Gierka jest świetna, czuć w niej starego, dobrego Maxa, mimo iż entourage jest diametralnie inne - na osłodę mamy reminiscencje, gdzie Max szaleje na starych śmieciach. GTA V faktycznie czasem się zacinało, ale nie wpływało to na grywalność, tak przynajmniej ja to odebrałem.
No niestety mam orginala i ten sam problem - zacina sie, wiesza a w turtorialu jak mam zabic goscia w przelocie to wlasnie sie zawiesza nad ziemia i uj. Gralem na poczatku w pirata i rzeczywiscie nie mialem zadnych problemow.
Jeśli kupisz oryginalną grę masz prawo do korzystania z pomocy technicznej i jeśli gra Ci nie działa, wystarczy zadzwonić lub napisać maila i otrzymasz instrukcję jak poradzić sobie z problemem.