PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611395}
8,0 9,6 tys. ocen
8,0 10 1 9593
Max Payne 3
powrót do forum gry Max Payne 3

Jakaś masakra z tym Maxem Paynem 3. Najpierw jedna wersja do dupy, 25 gb do kosza, potem
druga ok, instalacja spoko, gra się odpaliła i pograłem, ale postać Maxa się zacina, cała gra
chodzi dobrze a Max Payne to jakiąś tragedie odstawia, przy podnoszeniu broni najbardziej i przy
bullet time. Raz nim skoczyłem ze schodów i zaciął mi się przy samej ziemi w dziwnej pozycji,
mogłem nim obracaći strzelać ale nie chciał wstawać. Wie ktoś jak to rozwiązać, grać się nie da
po prostu.

ocenił(a) grę na 10
Mateo_SF

Kupić oryginalną wersję? Swego czasu ma muve.pl Max Payne 3 był za 24zł... to naprawde niedużo jak za tak dobry tytuł.

heavy91

Widzisz, wydaje mase kasy na orginalne filmy, mam ponad 270 tytułów nie kupowanych z gazet i nie stać mnie na gry, dlatego ściągam, ale naprawdę robie to rzadko w porówanianiu z niektórymi, np grę zanim ściągne to mija jakieś 5-6 miechów albo dłużej od premiery. A nie chcę kupować gry do której nie będe wracał.

ocenił(a) grę na 8
Mateo_SF

To kup jedną i wymieniaj sobie na inne, chociażby na gametrade.pl. Do filmów tez przestaniesz wracać. Na dzisiejszych telewizorach kaset vhs już się nie da oglądać bo nic nie widać, a dvd wyglądają kiepsko. Na kolejnej generacji telewizorów, filmów dvd nie będzie dało się oglądać, bo nawet bluraye wyglądają na nich kiepsko. A TV wcześniej czy później trzeba zmieniać, także kupowanie filmów też nie ma większego sensu:)

ocenił(a) grę na 6
Indrid_Cold_84

Zależy na jakim Tv kolego.Mam plazmę 50 i VHS wygląda całkiem spoko .Oczywiście nie jest to hd ale da się oglądać.Jak się ma LEDowy szmelc to cóż zostaje tylko blu ray .

ocenił(a) grę na 8
Danio31b

A oglądaj sobie vhs na 50 calach, nikt nie broni. Dla mnie to nie jest żadne oglądanie. VHS i DVD zostały stworzone pod telewizory kineskopowe, po co się oszukiwać. Można tez kupić porsche i wsadzić do niego silnik poloneza, pewnie będzie jeździł całkiem spoko.

ocenił(a) grę na 9
Mateo_SF

Trudno. Gry, to nie artykuł pierwszej potrzeby i nikt ci przecież w nie grać nie każe. Może zrób tak, jak ja to robię: poczekaj, aż gra stanieje i kup używaną, a problemy powinny się skończyć.

BelzeBoobies

Tak tylko najlepsze jest to że Ci co mają orginały też mają takie problemy, ja dzieuje kupić gre za nie wiadomo ile i jej nie odpalić lub mieć problem z graniem, mam kilka orginalnych gier w tym GTA 4, reszta jakieś tanie ekstra klasyki itp. A filmy po prostu kocham kupywać, miałem kolekcje VHS przebolałem ich wycofanie i wymieniłem na DVD więc wymienie i DVD jeśli zajdzie taka potrzeba,

ocenił(a) grę na 8
Mateo_SF

Ta gra jest seryjnie cholernie awaryjna a kosztuje fortunę :/

ocenił(a) grę na 9
Mateo_SF

Ja kupiłem nowego MP3 za stówkę i jeszcze ani razu mi się nie wyłożyła.

BelzeBoobies

Jaką mam gwarancje że orginał mi nie sprawi takich problemów co pirat. Jeśli ktoś mnie zapewni że będzie ok to odżałuje i kupie ten crap rockstara. Naprawdę rockstar skupia się na pierdołach zamiast porządnie coś zrobić to ładują kase w zabezpieczenia i potem człowiek który kupi orginał się buja tak jak to było z gta 4 a piraci i tak to złamią prędzej czy później. Jak oni spier... GTA V to osobiście ich ...

ocenił(a) grę na 9
Mateo_SF

Skoro uważasz, że to crap, to po cholerę w ogóle chcesz rozważać jego kupno? Gram na Xboxie 360 i spędziłem z MP3 kilkanaście godzin: prez ten cały czas gra ani razu się nie zawiesiła, ba, nawet żanych drastycznych spadków animacji nie zauważyłem. Nie mam i nie miałem z ta grą żadnych problemów - może mam jakąś szczęśliwą kopię, nie wiem. Na moje oko, to opinia o awaryjności MP3 pochodzi głównie od ludzi grających na szajsie pobieranym z torrentów. Nie dość, że kradną, to później mają jeszcze czelność marudzić i mówić, że producenci spieprzyli grę - niebywałe! ;P Ja tam w ogóle nie korzystam z "piratów" i wszystkie moje "oryginałki" śmigają jak się patrzy;) Większość gier można kupić za grosze - im dalej od premiery, tym taniej - więc po co psuć sobie nerwy lipnymi kopiami?

BelzeBoobies

Nazwałem crapem tylko dlatego że mnie denerwuje to że nie działa mi. Sama gra jest w porządku, może za dużo efektowna ale ok. Co do marudzenia, mam gta 4 orginał i też miałem z nim nie lada problemy, raz musiałem to sckrakować żeby odpalić, być może kupię orginał ale jak on będzie miał identyczne problemy to się zdenerwuje.

ocenił(a) grę na 9
Mateo_SF

Ja ci mówię, że to pirat szwankuje, a nie gra jest skopana. Gierka jest świetna, czuć w niej starego, dobrego Maxa, mimo iż entourage jest diametralnie inne - na osłodę mamy reminiscencje, gdzie Max szaleje na starych śmieciach. GTA V faktycznie czasem się zacinało, ale nie wpływało to na grywalność, tak przynajmniej ja to odebrałem.

BelzeBoobies

No niestety mam orginala i ten sam problem - zacina sie, wiesza a w turtorialu jak mam zabic goscia w przelocie to wlasnie sie zawiesza nad ziemia i uj. Gralem na poczatku w pirata i rzeczywiscie nie mialem zadnych problemow.

użytkownik usunięty
Mateo_SF

Jeśli kupisz oryginalną grę masz prawo do korzystania z pomocy technicznej i jeśli gra Ci nie działa, wystarczy zadzwonić lub napisać maila i otrzymasz instrukcję jak poradzić sobie z problemem.

Mateo_SF

Zapewne nie była pominięta automatyczna aktualizacja a po niej został scrackowany. Wtedy oprócz zacięć podczas gry, przy podnoszeniu broni występuje jeszcze, że na ekranie początkowym papieros, szklanka i butelka zamiast być przez Maxa przenoszone "latają w powietrzu"