PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611076}
7,1 3,2 tys. ocen
7,1 10 1 3162
Medal of Honor: Airborne
powrót do forum gry Medal of Honor: Airborne

Kupilem tą grę n ao riginie za 5 zł i gdy ją sciagnalem i zainstalowalem , wyskoczyl mi komunikat by zaloogowac sie do serwerow EA , jednak gdy wpisuje login i haslo ,wyskakuje mi ze nie mozna polaczyc tej gry,od pomocy mozna sie dowiedziec ze gry nie wspaieraja.

WALCIE ELEKTRONICY,OSZUSCI , MAM KOLEJNY POWOD ZEBY PIRACIC WASZE GRY I NIE KUPOWAC

Darado

Też miałem ten problem, ale udało mi się go obejść, alem com się... nadenerwował to... ech:/

zygzag_4

a co zrobiłeś?

Darado

http://answers.ea.com/t5/C-C-Tiberium-Alliances/Error-message-Verify-ownership/t d-p/117944

czyli:

1- Create an account in www.pogo.com
2- Login into www.profile.ea.com using the EA email id and password.
3- Scroll down the page, click on " Add Persona".
4- Select option " existing EA classic screen name". It will open a login window.
5- Login using pogo screen name and password.
6- Click on " Add Persona".
7- Now pogo screen name should appear under " Select a default persona" heading.
8- Double click on the pogo screen name.

After the screen name attach to your account . Please uninstall the game and re-install.

czyli trzeba zrobić konto na stronie pogo używając mejla i hasła z Origina, potem zalogować się na profile.ea (choć strona nie zawsze się załącza), potem na stronie profile.ea znaleźć Add Persona, czyli zdjęcia avatarów z Origin i gier, powinna tam też być nazwa użytkownika z Origin. Niestety strona nie chce mi się teraz otworzyć, więc nie pamiętam dobrze:/ być może pisze gdzieś tam dodaj użytkownika i tam trzeba zaznaczyć opcje existing EA classic screen name - czyli dodać konto z grami EA classic.
Jeśli pojawi się znaczek z nazwą użytkownika z pogo, to trzeba na niego kliknąć dwa razy, a jeśli nie to trzeba się znowu zalogować na profile.ea tyle, że używając nazwy użytkownika z pogo, i potem kliknąć dwa razy na tego avatara.
I jeśli wszystko poszło dobrze powinien ci przyjść mejl: Answears HQ You earned the Noob....
Tyle, że wcześniej jeszcze usunąłem Origina, i zainstalowałem od nowa, usuwając jakieś ukryte foldery z dysku C, które i tak się potem poinstalowały, zmieniłem hasło na bardziej skomplikowane oraz ustawiłem w Originie folder domyślny na instalowane gry.... ale mam wrażenie, że cały problem leży w założeniu tego konta na pogo a potem dodaniu konta EA classic, które obsługuje te stare gry i tym samym zmianie avatara z Origin na tego z pogo.
I na koniec gdy już będziesz odpalać grę, to trzeba wyłączyć zapore w windowsie i antywirze i jak wyskoczy to okienko ea to wpisać mejla i hasło :D
Niezła przygoda, ale mogli by to gdzieś normalnie pokazać na jakimś filmiku albo opisać po polsku:/
Powodzenia, a podobny problem pojawia się przy C&C 3 Wojny o tyberium, to tak na przyszłość, ale też działa:)

zygzag_4

Witam

Czy mógłby ktoś powiedzieć mi gdzie znaleźć zakładkę "existing EA classic screen name" bo szukam i nie mogę jej znaleźć.

Pozdrawiam

korasHC

Dziwne, jak wchodzę na stronę profile.ea, to przekierowuje mnie na stronę profilu z Origin. Chyba wygasili tamtą stronę, gdzie można było zaznaczyć "existing EA classic screen name". Jeśli faktycznie, tak zrobili, to by znaczyło, że się nie da już aktywować starych gier. Pozostaje ci napisać do działu pomocy klienta: https://help.ea.com/pl/#

Zaskakuje mnie taka polityka prowadzenia sklepu z grami:(

Pozdrawiam