PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611075}
6,9 5,8 tys. ocen
6,9 10 1 5813
Medal of Honor
powrót do forum gry Medal of Honor

Przefajnowany gniot Black Ops ma 8,5 a klimatyczny bardziej realny Moh 6,9?!

ocenił(a) grę na 8
bonecrusher22

cóż poradzisz... szkoda, wielka szkoda

ocenił(a) grę na 10
bonecrusher22

Zgadzam się w 100%,ten Black Ops to gniot, nie spodobał mi się tak bardzo jak części wcześniejsze CoD'a, A co do Medal of Honor moim zdaniem ma genialną fabułę,klimat,trochę za krótki jest,ale i tak na Single Player się nie zawiodłem,no i czekam na kontynuację,bo zakończenie ewidentnie aż się o to prosi.
Pozdro :)

johny18blaze

Cody od 1-4 były super. Potem to już papka.

ocenił(a) grę na 8
bonecrusher22

no nie do końca

dla mnie właśnie 4 była porażkowa później o dziwo MW2 mi podeszło (wiem dziwne ale tak po prostu było, prawdopodobnie przez fabułę która mi sie bardzo spodobała)

a World at War.. na temat tej części mam mieszane uczucia... i tak i nie

na NIE na pewno CoD4 i Black Ops

ocenił(a) grę na 6
bonecrusher22

jeszcze CoD MW2 był fajny xD

ocenił(a) grę na 9
bonecrusher22

Dokladnie, Cod byl dobry jako gra o motywie IIwś, ale dalsze czesci juz sie zepsuly. MoH Tier I to bylo cos na co od dluzszego czasu czekalem, realna fabula, prawdziwe nazwy broni, ogolnie bardzo fajny pomysl, jedyna wada - krótki czas grania na SP :) ale nadrabiam na MP ;P
ciekawe czy Battlefield III dorowna MoHowi ;)
btw: jest tu moze ktos kto gra MP w Moha?

jason3x

Mam nadzieję że Battlefield 3, MOH 2 i Homefront zmiotą COD.

ocenił(a) grę na 8
bonecrusher22

na Homefront bym nie liczył

myślę że bedzie to kolejny gniot powtarzający wszelkie schematy które już mieliśmy przyjemność widzieć w FPS osadzonych w dniach wojen światowych czy nowoczesnych zmyślonych konfliktach

użytkownik usunięty
bonecrusher22

OBY tak się stało. Mam DOŚĆ CoDa...

ocenił(a) grę na 5
bonecrusher22

A mi osobiście bardziej podobał się jednak Black OPS i mówcie co chcecie ale zdania swojego nie zmienię. A co do Medal-a zdecydowanie za krótki misje i owszem ciekawe ale w momencie w którym gra mogła by się na dobre rozkręcić twórcy ucinają watek fabularny. Oprawa graficzna też specjalnie nie powala, o wiele lepiej wygląda multik za który odpowiedzialny jest studio DICE. A sama rozgrywka wieloosobowa to połączenie Battlefield z CoD moim skromnym zdaniem nie do końca udana. Mając do wyboru gry wieloosobowe skłaniam się bardziej ku Battlefield 2 czy też Black Ops który ma również niezwykle ciekawy tryb dla wielu graczy. Cóż ta produkcja mogła spokojnie się wybić nad wyżyny innych FPS'ów niestety dla mnie tak się nie stało i pomimo chwalebnego realistycznego podejścia do wojny według twórców mogę dać tylko 5/10. Oczywiście wiele osób pewnie się ze mną nie zgodzi ale starsze części MoH dawały rade ta juz z lekka nie domaga. Osobiście trzymam kciuki za kontynuacje oby twórcy wyciągnęli wnioski i stworzyli naprawdę bardzo dobrą grę.
Pozdrawiam

ocenił(a) grę na 5
nexus0

A opinie mam dość CoD-a proszę was żadnym fanboy-em ani Call of Duty ani Battlefield-a nie jestem ale może co po niektórzy powinni wpierw zagrać w tak znienawidzone produkcje a dopiero potem uzasadnić co im się w nich nie podoba. A nie gadki w stylu nie lubię tej gry bo nie:)))))) Spoko nie masz kasy zagraj w demko, czasami szkoda psuć sobie zabawę głupimi uprzedzeniami czy opiniami znajomych najlepiej przekonać się samemu.
Pozdrawiam

ocenił(a) grę na 7
bonecrusher22

online i tyle na temat. MoH na dzień, CoD na miesiące. Większość ludzi kupiła CoD dla multiplayera............. szczególnie za granicami PL. Tam widać taką samą różnicę w ocenach graczy, średnio 1,5 punktu więcej w skali do 10.