PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611075}
6,9 5,8 tys. ocen
6,9 10 1 5815
Medal of Honor
powrót do forum gry Medal of Honor

Nieporozumienie

ocenił(a) grę na 3

Ta gra jest dla mnie nieporozumieniem, chcieli zrobić bardzo dobrą grę, wiele ciekawych rzeczy, realistyczną itd. a wyszedł jeden z najsłabszych tytułów w jaki grałem. W grze jest tyle błędów, że jak chciał bym ich unikać, to przynajmniej 3 w jednej misji wpadnie w oko.

ocenił(a) grę na 9
Bartolek

gdzie te straszne błędy?

ocenił(a) grę na 3
Czciborek

Były dwie misje, których nie dało się przejść bo po prostu gra tkwiła w martwym punkcie i musiałem od nowa misję przechodzić by ją przejść.

ocenił(a) grę na 9
Bartolek

ja żadnych błędów nie miałem.

ocenił(a) grę na 3
Czciborek

Cóż, ja miałem takie problemy i niektóre misje musiałem po 2 razy przechodzić bo mi ich nie wczytywały. Najgorzej wydane pieniądze. Ot co. Poza tym jak te bronie wyglądały? Źle odtworzone... tak samo mundury. Wskaż mi jednostkę specjalną, która nosi takie mundury jak oni.

ocenił(a) grę na 9
Bartolek

Muszę Cię zmartwić gdyż sprzętowo ta gra jest bardzo dobrze odtworzona. Bronie są dobrze zrobione, wszystko jest jak powinno być na 2007-2008 zrobione tj. PEQ-2, RISy M5 knight apartment, ACOGi eotechy bez magniferów, wszystkie okładziny i chwyty również od knight appartment (era magpula i innych była trochę później).
Co do mundurów to, hmm... cały JSOC i SOF latał i wciąż lata w PCU (sealsi maja tam PCU lvl.5). Rangersi używali od 2006-2010 mundurów w kamuflażu UCP w kroju acu, więc nie wiem gdzie te błędy widzisz. Gość z USAF CCT czyli Ybarra, może powinien mieć takie samo umundurowanie co jednostka z którą działa, ale sam fakt występowania DCU w tej jednostce nie jest błędem. Snajperzy trochę fristajl, PCU lvl 4 bodajże razem z DCU, mimo, że polar bez membrany jest bezsensu jest to wciąż sprzęt przydziałowy na te lata.
Całe oporządzenie jest odtworzone bardzo dobrze, MARCIRASy dla sealsow, land CIRASy u rangersow (standard RLCS), snajperzy sealsów jakieś PC, skoro to sealsi to najprawdopodobniej MBSS, mimo że to stary plate (1998) były używane w czasie operacji redwing w 2006 roku w Afganistanie, więc używanie go w roku następnym jest wysoce prawdopodobne, mimo, że MBSS nie był częścią MLCSa który wszedł w 2004.
Chyba wskazałem jednostki które w takim szpeju latają :).

ocenił(a) grę na 6
Bartolek

U mnie raz zaciął się skrypt przy starciu z Dshk jako Dante Adams, kompani nie chcieli ruszyć do przodu.
Raz zaciął się kompan w misji w której jako Rabbit idzie się po Voodoo i Preachera, Matka nie chciał przejść świeżo odblokowaną ścieżką tylko stał i strzelał nieustannie do kamienia.

ocenił(a) grę na 8
Bartolek

Może bez przesady bo jest bardzo dużo gier gorszych od tego i ta gra nie zasługuje na ocene 1.Zgadzam sie z kolegą wyżej gra jest dobra i też nie doświadczyłem żadnych błędów .