PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=609213}
8,6 1,9 tys. ocen
8,6 10 1 1867
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
powrót do forum gry Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Ale stanowczo za dużo filmików, wolę grać w gry a nie oglądać gry

szymas93

MGS już od 1 części miał wiele filmików, to jest właśnie urok tej gry. To właśnie dzięki tym filmikom można najwięcej dowiedzieć się o bohaterach, fabule itp. Każdy film czy przerywnik (np. przez "codec") oglądałem i słuchałem do samego końca gry i. Jeśli nie chcesz oglądać filmików w tej grze to lepiej nie zabieraj się za tą grę. Od postrzelania masz CoD`a albo BF`a. Pozdro.

Big_Boss_filmweb

Mi się w MGS podoba klimat gry (grania) i skradanie a gdy nie mam czasu na zbyt długie granie (praca) chcę sobie pograć z 30min to dupa pogram 5min bo reszta filmiki. Przeszedłem wszystkie części MGS te na PSX, PS2, PS3 i te na PSP i wszystkie świetne ale te filmiki, za dużo ich. Co do CoD'a nie cierpię tej gry :)

ocenił(a) grę na 10
szymas93

To jest znak firmowy serii...niestety te filmiki są absolutną koniecznością. Wszyscy wiemy jak rozbudowana jest historia MGS i bez tych filmików połapanie się w tym wszystkim byłoby niemożliwe.

Sariel_filmweb

Filmiki niech będą ale nie w takiej ilości i takich długich

ocenił(a) grę na 9
Big_Boss_filmweb

Oczywiście, filmy to kwintesencja serii ale dobrze jest też zachować jakiś umiar, równowagę. W MGS2 było horrendalnie dużo filmów i długich rozmów przez codec, w trójce było już mniej, a czwórka to przesada. 60% gry to filmy, a sam ending trwa około godziny. Co nie zmienia faktu, że mnie wzruszył na tyle, że uroniłem łzę! Aby w pełni to docenić trzeba znać wszystkie poprzednie odsłony. 9/10
Mój faworyt serii to jednak Snake Eater, a zaraz po nim MGS (i The Twin Snakes).

ocenił(a) grę na 10
Czoperr

Bo to je nie tylko gra,lecz również sztuka 11/10