Smutno mi mówić, ale to kolejna porażka w świecie gier MMORPG.
Grafika: Z łatwością można policzyć piksele.
Muzyka: Beznadziejna...Radze wyłączyć głośniki. Jedyny plus, że można wgrać swoją.
Fabuła: Da się znieść (wierzcie że potrafi być gorzej). Misje monotonne i często
bezsensowne.
Eq: Jedna zbroja na około 10-15 lvl- tak samo z bronią.
Po pierwsze widziałaś. Po drugie no jakiś sens tego wszystkiego jest :P W pewnym sensie bitwę między królestwami można fabułą nazwać :D
Jakimi królestwami ? Przecież w każdym jest kopia tych samych npc, a pobity gracz innego państwa wstaje po 5 sec. Weź nie załamuj człowieka.
Metin2 rzeczywiście jest grą monotonną. Ale privy są zajebiste np. Pandora czy też Promt2 tam chodzi tylko o zabawę xD Muzykę możesz wgrać swoją więc wiesz. Co ci się znowu w eq nie podoba?? xDD
Metin2 to jedna z moich ulubionych gier jeśli się nie podoba to po co piszesz ???!!!!
Mnie też dużo gier się nie podoba ale nie pisze o tym np. Tibia to gra dla ludzi chorych psychicznie
Grałem w Tibię i w Metina, i naprawdę nie wiem, co mnie podkusiło... Tibia nudna jak cholera, i strasznie paskudna. W dodatku zmusza graczy do wydawania kasy, bo jak nie chcę płacić, to muszę grindować. A jedyne co może być dobre w Metinie, to walka. Tylko kiedy enty raz ubijałem jakieś wilki żeby raczyły wypluć zioła, miałem tej gry serdecznie dość. Wolę grać w RoMa niż w takie gówna.
Nie wiem co ci w tej grze nie pasuje.Owszem,gdy ktoś już długo w nią gra może stać się trochę nudna,no ale żeby skreślać ją z powodu pikseli i muzyki ?!?
A jeśli chodzi o fabułę to nie wiemm gdzie ty ją widzisz w Metinie ...zabity gracz wstaje po około 8 sekundach xD
Jedyna ocena tej gry: porażka.
Fabuła: jaka fabuła?
Grafika: porównywalna do pierwszych gier PS2.
PVP: Może być.
Grywalność: Niesamowicie duża jak na takie gów*o.