8,1 7,5 tys. ocen
8,1 10 1 7488
Metro: Last Light
powrót do forum gry Metro: Last Light

Bawiłem się świetnie przez te kilka godzin. Mechanika skradania, model strzelania i kilka innych
rzeczy poprawione względem części pierwszej, choć niestety troszeczkę ją uprościli.
Spodziewałem się jeszcze więcej po bardzo przychylnych recenzjach, ale tak zwykle jak się
człowiek na coś za bardzo nakręci... Nie mniej nie mam na co narzekać, bo danie które dostałem
jest świetne.
Teraz zabieram się za F.E.A.R Perseus Mandate i coś czuję, że grafika uderzy mnie jak
obuch(znów). Pierwsze spotkanie z F.E.A.R miałem w tym roku i trochę bolało na początku,
potem już się przyzwyczaiłem grało się nieźle, ale po tej grze(F.E.A.R) stwierdziłem, że jak ktoś
powie, że grafika nie ma znaczenia, to z miejsca powinien dostać w mordę, bo nie lubię jak ktoś
kłamie ;p
Jakieś propozycje innych mrocznych FPSów? Słyszałem, że Prey/ System Shock 2 są dobre, ale
nie obrosły taką legendą jak F.E.A.R, a ta legenda mnie przyciągnęła do nadrabiania i mimo
grafiki warto, bo ocieka klimatem. Proszę o jakieś propozycje (lub swoje zdanie o Prey/SS2), oraz
oczywiście komentarze w sprawie M:LL ;)